Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum va schimba lumea Internetul de mare viteza: Va fi mai mult decat YouTube si Facebook, va fi peste tot

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum va schimba lumea Internetul de mare viteza: Va fi mai mult decat YouTube si Facebook, va fi peste tot

In putin peste doua decenii, Internetul ne-a schimbat viata. In alte cateva decenii viata noastra va fi parte din el. Tech Adevarul a vorbit cu Hartwig Tauber, omul care raspunde de monitorizarea Internetului de mare viteza in Europa. continuă pe Wall-Street Ro

Cum va schimba lumea Internetul de mare viteza: Va fi mai mult decat YouTube si Facebook, va fi peste tot

In putin peste doua decenii, Internetul ne-a schimbat viata. in alte cateva decenii viata noastra va fi parte din el. Tech Adevarul a vorbit cu Hartwig Tauber, omul care raspunde de monitorizarea Internetului de mare viteza in Europa. Internetul va fi mai mult decat YouTube si Facebook, considera acesta. Schimbarea a inceput deja.

Cine primeste un premiu Oscar este urmarit de un blestem dar traieste mai mult.

Cine primeste un premiu Oscar este urmarit de un blestem iar castigatorii statuetelor traiesc in medie cu 3-4 ani mai mult decat nominalizatii. Sunt numai cateva dintre superstitiile legate de Oscaruri. Site-ul metronews. fr a strans cateva informatii, mai putin cunoscute, despre premiile Oscar acordate de Academia de Arte si Stiinte ale Cinematografiei din SUA, informeaza Agerpres. Trofeul aurit este produs la Chicago, are 34 cm si cantareste aproape 4 kg. Valoarea lui este de 900 dolari. In .

Studiu: Petrecem mai mult timp pe smartphone decat pe computer

Inevitabilul s-a produs, un studiu recent confirma ca petrecem mai mult timp pe smartphone decat navigand pe internet de pe un PC. in cazul in care traiti cu impresia ca petreceti din ce in ce mai mult timp pe telefon si majoritatea timpului de navigare pe internet se desfasoara pe un smartphone, nu sunteti singurii. Faptul ca vanzarile de tablete si smartphone-uri depasesc detasat achizitiile de desktop-uri si notebook-uri nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni. Cu toate acestea, cand [].

Tocala, MTS, despre Soci: Nu ne-am asteptat la mai mult.

Carmen Tocala, secretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului a declarat, dupa revenirea delegatiei Romaniei de la Soci, ca asteptarile nu au fost mai mari date fiind conditiile de antrenament si infrastructura precare pe care tara noastra le pune la dispozitia practicantilor sporturilor de iarna, scrie SPORT TOTAL FM. Cei 24 de olimpici care au fost la Soci nu au adus nicio medalie - au bifat locul 17 la bob de doua ori - o data la baieti si, mai apoi, si la fete. Ne-am .

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )