Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum se va schimba modul de a munci

România Liberă România Liberă,
Cum se va schimba modul de a munci

Au gasit, in sfarsit, doua femei care trebuie sa creasca patru bebelusi un echilibru intre familie si munca? Se pare ca da. PowerToFly, o afacere noua lansata pentru a gasi femeilor din toata lumea locuri de munca in domeniul tehnologiei, in care sa munceasca dupa un program flexibil si de la distanta, tocmai asta a facut. Cele doua fondatoare au radacini adanci in media de stiri, social media si tehnologie: Katharine Zaleski este fost director executiv al editiei digitale a Washington Post si primul editor de stiri al Huffington Post; Milena Berry este fostul sef pentru tehnologie de la Avaaz. org, platforma mondiala pentru donatii. continuă pe România Liberă

Doua femei au fost prinse de politisti dupa ce au furat bani dintr-un magazin din Sectorul 6 al Capitalei

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali din sectorul 6 care se aflau in patrulare in zona Bulevardului Timisoara au fost alertati de angajatii unei societati comerciale despre faptul ca doua femei au furat bani din magazinul respectiv si au fugit.

Descoperirea care va schimba modul in care mancam. Imformatia despre cele mai iubite alimente

Cartofii si pastele fainoase ca atare nu ingrasa, dar modul de preparare si ceea ce se pune alaturi pot duce la kilograme in plus. Piloni ai piramidei alimentare, ca si orezul si painea, ei contin multi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )