Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum sunt chinuite animalele la Gradina Zoologica din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cum sunt chinuite animalele la Gradina Zoologica din Bucuresti

O camila, singurul mascul al gradinii zoologice din Bucuresti, trece prin chinuri groaznice de fiecare data cand se misca prin cusca cu o suprafata nu mai mare decat cea a unui apartament de doua camere dintr-un bloc comunist. Animalul bolnav este extenuat pentru ca e nevoit sa se tarasca: nu isi poate folosi membrele din fata. Totul, sub privirile copiilor si parintilor care viziteaza ZOO Baneasa. Potrivit Digi24, sunt voci care spun ca animalul e gresit diagnosticat si ca, in ritmul actual, nu se va mai face bine niciodata. continuă pe România Liberă

Hanul Solacolu din Bucuresti va fi restaurat cu bani europeni (FOTO)

Ministerul Culturii a incheiat un parteneriat cu proprietarii Hanului Solacolu de pe Calea Mosilor din Bucuresti pentru a putea accesa fondurile europene, ca acesta sa fie restaurat. Cladirea este un.

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Universitatea din Bucuresti reclama eliminarea unor sanctiuni aplicate profesorilor si cercetatorilor care coordoneaza teze de doctorat plagiate

Reprezentantii Universitatii din Bucuresti constata cu ingrijorare ca OUG 4/2016 a fost serios diminuata prin eliminarea unor sanctiuni aplicate profesorilor si cercetatorilor care coordoneaza teze de doctorat ce se dovedesc a fi plagiate si solicita Senatului examinarea acestor modificari.

Povestea tragica a cvintupletilor Dionne: in anii 30, au fost expusi publicului ca la gradina zoologica

In 1934, intr-o vreme cand si cazurile de sarcini gemelare erau rare, intr-o mica localitate din Canada o femeie a nascut cinci fetite. Annette, Cecile, Yvonne, Marie si emilie Dionne au ajuns imediat faimoase: a fost primul caz de cvintupleti in care toti copiii au supravietuit copilariei. insa atentia nascuta in jurul lor avea sa aiba consecinte tragice.

Vascar Vaslui incepe distributia directa a mezelurilor proprii, in 200 de magazine din Bucuresti

Vascar Vaslui, producator de mezeluri si conserve incepe distributia directa in Bucuresti, in prima faza in 200 de magazine de proximitate, urmand ca pana la finele anului sa ajunga in 500 de magazine, conform unui comunicat emis de companie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )