Libnet.ro
UNICEF

08:31

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

România Liberă România Liberă,
Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S. continuă pe România Liberă

Locuitorii din Bucuresti si alte doua judete, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, marti, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia.

Japonia: Nivel ridicat de radiatii, descoperit in mai multe rauri din prefectura Fukushima

Autoritatile din Japonia au descoperit niveluri ridicate de radiatii in sapte rauri din prefectura Fukushima, in apropierea centralei nucleare dezafectate.

Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza statisticile UE.

Care sunt cele mai sigure zone din Capitala, in caz de cutremur

Berceni este cea mai sigura zona din Bucuresti, in caz de cutremur, potrivit un studiu realizat de catre Institutul de Fizica a Pamantului privind gradul de expunere seismica ale diferitelor zone ale.

Botosani. Piroman retinut dupa ce a incendiat mai multe locuinte

Politistii din Botosani au retinut, marti, un tanar in varsta de 19 ani, dupa ce ar fi incendiat mai multe gospodarii din localitatea Cotu Miculinti, din comuna Cotusca.

Mai multe primarii din judetul Braila au incasat impozite mai mici decat prevede legea, apoi au dat in judecata Curtea de Conturi, care le cere sa recupereze banii

Un raport al Curtii de Conturi atrage atentia ca 11 primarii de comuna si o primarie oraseneasca din judetul Braila au incasat impozite si taxe mai mici, deoarece nu au delimitat corect zonele de impozitare, conform Codului Fiscal, incepand cu zona zero a localitatii, pana la periferie. Veniturile care nu au fost incasate la bugetele locale se ridica, astfel, la peste 9,6 milioane de lei.

Un pitestean care a vrut sa tepuiasca mai multe banci din Ramnicu Valcea, trimis in judecata

Barbatul a folosit adeverinte de salariu false pentru a lua credite de la trei unitati bancare din Ramnicu Valcea, prejudiciul ridicandu-se la 50 000 de lei.

Alerta maxima! E-coli in apele din mai multe localitati din Romania. Oamenii sunt disperati

Specialistii in sanatate publica au depistat E. coli si surse de apa neclorinate in judetul Arges cu mult inainte de aparitia zecilor de infectii care au dus la decesul a doi copii cu.

MApN nu a primit mai multe fete la scolile militare pentru ca au menstruatie si pot ramane insarcinate. De ce va trebui sa schimbe situatia

Ministerul Apararii Nationale MapN) ar trebui sa aloce mai multe locuri pentru fete in scolile militare si sa respecte egalitatea de sanse, conform unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Atentate teroriste la Bruxelles. Belgia a confirmat mai multe arestari in dosarul atentatelor din martie

Autoritatile judiciare belgiene au confirmat vineri ca au fost operate mai multe arestari in cursul zilei in cadrul anchetei privind atentatele de pe aeroportul Zaventem si de la statia de metrou Maelbeek din Bruxelles, transmite AFP, preluand un scurt comunicat al procurorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )