Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cumnatul lui Ponta afla azi daca va fi eliberat. A cerut arest la domiciliu. Instanta a ramas in pronuntare

Adevărul Adevărul,
Cumnatul lui Ponta afla azi daca va fi eliberat. A cerut arest la domiciliu. Instanta a ramas in pronuntare

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, urmeaza sa afle vineri daca scapa din arest preventiv, dupa ce magistratii Curtii Supreme vor decide daca admit cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda. Iulian Hertanu este acuzat de fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare la Comarnic. Instanta a ramas in pronuntare. continuă pe Adevărul

George Copos afla astazi daca va fi eliberat

Fostul patron al echipei Rapid, George Copos, aflat astazi daca va fi pus in libertate de catre instanta Judecatoriei Sectorului 5.

Decizie ICCJ: Cumnatul lui Ponta ramane in arest

inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri seara, ca Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, sa ramana in arest.

Cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu, vrea sa iasa din arest

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, incearca sa obtina astazi eliberarea. Instanta Suprema judeca contestatia la arestarea preventiva, in dosarul in care Iulian Hertanu este acuzat de.

Cumnatul lui Ponta a contestat arestarea

Contestatia cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cu privire la arestarea preventiva pentru 30 de zile, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, va fi discutata vineri la iCCJ, conform B1 TV.

George Copos ar putea afla miercuri daca va fi eliberat conditionat

Gheorghe Copos ar putea afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat din arest, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 fiind asteptati sa anunte o decizie in acest sens. Afaceristul a facut o cerere in acest sens dupa ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a acestuia dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare dupa contopirea pedepselor primite in dosarele Transferurilor si Loteria.

George Copos afla astazi daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare, informeaza Agerpres. Dosarul lui.

Nicusor Constantinescu afla joi daca ramane in arest

Tribunalul Constanta va decide, joi, daca ii va inlocui presedintelui suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, controlul judiciar cu arestul preventiv in cazul sau, in dosarul Centrului Militar Zonal, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )