Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cumplita tragedie de la Balea. Cea mai mare avalansa din istoria Romaniei a ucis 23 de oameni in cateva secunde

Adevărul Adevărul,
Cumplita tragedie de la Balea. Cea mai mare avalansa din istoria Romaniei a ucis 23 de oameni in cateva secunde

Cea mai mare tragedie montana petrecuta vreodata in Muntii Fagaras a avut loc pe 17 aprile 1977, ziua fatidica in care au pierit sub zapada 19 copii si 4 adulti, iesiti la schi pe o partie de langa Balea Lac. continuă pe Adevărul

A fost descoperita cea mai mare falie din lume

Geologii au descoperit si au documentat cea mai mare falie din lume, pentru a intelege cum s-a format aceasta de-a lungul timpului. Cea mai mare falie de pe Pamant este denumita Banda Detachment si se afla in zona de est a Indoneziei. Cercetatorul Dr. Jonathan Pownall, de la australian National University, este de parere ca [].

Cea mai frigurosa noapte din an, in Transilvania. Termometrele au indicat minus 13,1 grade Celsius

Cea mai geroasa noapte din acest an, in regiunea locuita a Transilvaniei, s-a inregistrat in noaptea de luni spre marti. Astfel, temperaturile din termometre de la statia meteo Bucin au indicat - 13,1 grade Celsius.

Vin ninsorile: Urmeaza doua zile cu FRIG cumplit, LAPOVITA si NINSOARE in cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Vin ninsorile peste Romania. Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabila de duminica de la ora 16, pana marti la ora 23. Ne asteapta doua zile cu frig cumplit, zapada si lapovita.

TRAGEDIA DE LA BALEA! Avalansa care a omorat 23 de oameni in doar cateva secunde (FOTO)

In prag de iarna, nu putem uita cea mai mare avalasa din istoria Romaniei. S-a petrecut acum mai bine de 39 de ani, la Balea Lac. MAREA UNIRE a preturilor MICI la eMag! REDUCERI DE.

The Economist estimeaza ca, anul viitor, Romania va avea cel mai mare ritm de crestere economica din Europa

Economia romaneasca ar avea o crestere cu 3,4% in 2017, acesta fiind cel mai mare avans din Europa, potrivit estimarilor publicatiei The Economist, informeaza News. ro. Totusi, specialistii.

The Economist: Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din.

in Muntii Retezat traieste cea mai prietenoasa vulpe. Bella se hraneste din mana turistilor (FOTO, VIDEO)

Muntii Retezat gazduiesc cea mai prietenoasa vulpe. Bella se adaposteste intr-o vizuina la peste 2. 000 de metri altitudine, nu departe de Lacul Bucura. Foarte multi turisti care au fost sa viziteze lacul.

EXCLUSIV Cea mai ironica victorie din Liga I: un antrenor tocmai a invins echipa pe care o va prelua dupa pauza de iarna

Antrenorii au ajuns sa fuga de formatiile aflate in insolventa, in incercarea de a gasi un loc de munca unde sa fie, totusi, platiti.

Cel mai mare spital de urgenta cauta manager. Directorul medical avertizeaza: Scaunul de sef va avea patru picioare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Unitatea medicala din Calarasi a scos la concurs postul, dupa ce, in ultimii 3 ani, 4 sefi, unul dintre ei manager de doua ori, au incercat sa gospodareasca unitatea medicala, insa fara rezultate.

Ministrul de Externe al Italiei sustine ca ar fi incantat de o deschidere mai mare a SUA in raport cu Rusia

Ministrul de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat astazi ca ar primi cu entuziasm o mai mare deschidere diplomatica a administratiei lui Donald Trump in relatiile bilaterale dintre Statele Unite si Rusia, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )