Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare spital de urgenta cauta manager. Directorul medical avertizeaza: Scaunul de sef va avea patru picioare

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital de urgenta cauta manager. Directorul medical avertizeaza: Scaunul de sef va avea patru picioare

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Unitatea medicala din Calarasi a scos la concurs postul, dupa ce, in ultimii 3 ani, 4 sefi, unul dintre ei manager de doua ori, au incercat sa gospodareasca unitatea medicala, insa fara rezultate. continuă pe Adevărul

The Economist estimeaza ca, anul viitor, Romania va avea cel mai mare ritm de crestere economica din Europa

Economia romaneasca ar avea o crestere cu 3,4% in 2017, acesta fiind cel mai mare avans din Europa, potrivit estimarilor publicatiei The Economist, informeaza News. ro. Totusi, specialistii.

Cel mai mare fan roman al FC Barcelona merge la job doar in culorile blaugrana si are peste 150 de obiecte inscriptionate cu sigla echipei lui Messi

George Andrei Vlasceanu 28 de ani) din Pitesti este probabil cel mai mare suporter roman al echipei FC Barcelona, o echipa pe care o adora inca de cand avea 6 ani. George are peste 150 de obiecte inscriptionate cu sigla sau stema FC Barcelona: 80 de tricouri, lenjerie de pat, cani, set de tacamuri, cutite si furculite, ceas de masa, cravata, vaza, fulare, treninguri, hanorace, prosoape etc.

Au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna! Acesta este orasul din Romania care se lauda cu cel mai mare brad de Craciun: Va avea 42 de metri

Au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna in toata tara! Si toti ochii se indreapta spre brazii pe care primarii ii cumpara pentru a impodobi orasele. Anul acesta,.

The Economist: Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din.

Care sunt artistii romani cu cel mai mare succes peste hotare, in functie de cat de ascultati sunt pe Spotify

Unii dintre artistii romani de top au reusit sa cucereasca si publicul din afara cu muzica lor, care pare sa prinda mai ales in randul vorbitorilor de limba spaniola, al turcilor si al suedezilor.

Cumplita tragedie de la Balea. Cea mai mare avalansa din istoria Romaniei a ucis 23 de oameni in cateva secunde

Cea mai mare tragedie montana petrecuta vreodata in Muntii Fagaras a avut loc pe 17 aprile 1977, ziua fatidica in care au pierit sub zapada 19 copii si 4 adulti, iesiti la schi pe o partie de langa Balea Lac.

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Ministrul de Externe al Italiei sustine ca ar fi incantat de o deschidere mai mare a SUA in raport cu Rusia

Ministrul de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat astazi ca ar primi cu entuziasm o mai mare deschidere diplomatica a administratiei lui Donald Trump in relatiile bilaterale dintre Statele Unite si Rusia, relateaza Reuters.

A fost descoperita cea mai mare falie din lume

Geologii au descoperit si au documentat cea mai mare falie din lume, pentru a intelege cum s-a format aceasta de-a lungul timpului. Cea mai mare falie de pe Pamant este denumita Banda Detachment si se afla in zona de est a Indoneziei. Cercetatorul Dr. Jonathan Pownall, de la australian National University, este de parere ca [].

Cel mai puternic supercomputer este construit in Japonia

Japonezii vor sa creeze cel mai rapid supercomputer din lume, afirmandu-se inca o data in topul celor mai avansate tari din punct de vedere tehnologic. Japonia vrea sa isi consolideze pozitia de pionierat in domeniul tehnologic, lucrand la un supercomputer care are ca scop sa devina cel mai rapid din lume. Scopul, conform digitaltrends. com, este [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )