Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un cunoscut prezentator TV a anuntat ca se autoizoleaza din cauza epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Un cunoscut prezentator TV a anuntat ca se autoizoleaza din cauza epidemiei de coronavirus

Prezentatorul Channel 4 Jon Snow, in varsta de 72 de ani, a anuntat ca se autoizoleaza la domiciliu din cauza coronavirusului in urma unei calatorii in Iran. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze

Epidemia de coronavirus din China va reduce probabil cresterea economiei globale cu 0,1 puncte, in timp ce avansul economiei chineze va incetini la 5,6% in acest an, a anuntat, sambata, Fondul Monetar International.

FMI a redus estimarea referitoare la cresterea economiei mondiale si a economiei chineze, din cauza epidemiei de coronavirus

Epidemia de coronavirus din China va reduce probabil cresterea economiei globale cu 0,1 puncte, in timp ce avansul economiei chineze va incetini la 5,6% in acest an, a anuntat sambata Fondul Monetar International, relateaza MarketWatch.

Actiunile clubului Juventus s-au prabusit din cauza epidemiei de coronavirus

Criza provocata de epidemia de coronavirus in Italia a condus la prabusirea actiunilor clubului de fotbal Juventus Torino, care au scazut la bursa din Milano, cu 10%. Aceasta evolutie negativa are loc in.

Actiunile clubului Juventus s-au prabusit din cauza epidemiei de coronavirus

Criza provocata de epidemia de coronavirus in Italia a condus la prabusirea actiunilor clubului de fotbal Juventus Torino, care au scazut la bursa din Milano, cu 10%. Aceasta evolutie negativa are loc in.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Carantina pentru romanii reveniti din cele 11 orase italiene inchise din cauza coronavirusului. Alte masuri luate de autoritatile romane pentru prevenirea epidemiei (VIDEO)

Persoanele care sosesc in Romania din Italia, din cele 11 comune inchise din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi plasate in carantina, a afirmat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a prezentat.

Oana Roman pleaca in vacanta in Italia! Vedeta merge la Roma si nu se teme de CORONAVIRUS

Italia trece prin momente grele din cauza epidemiei de coronavirus. Multi romani din zona se tem si este criza de masti chirugicale. in acelati timp, una dintre celebrele noastre vedete este optimista si nu se.

Piata JUCARIILOR, grav afectata de CORONAVIRUS. China, principalul producator, nu mai livreaza

Piata jucariilor este grav afectata din cauza epidemiei de coronavirus. in premiera, anul acesta, China, principalul producator de jucarii, nu va lua parte la Salonul jucariilor de la New.

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )