Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cupa Davis. Marea Britanie, in finala pentru prima data in peste 30 de ani

România Liberă România Liberă,
Cupa Davis. Marea Britanie, in finala pentru prima data in peste 30 de ani

Echipa Marii Britanii s-a calificat in finala Cupei Davis, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-1, in fata Australiei, in intalnirea ce se desfasoara la Glasgow. continuă pe România Liberă

Japonia a aprobat trimiterea armatei in strainatate, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, fortele japoneze ar putea sa actioneze in strainatate, potrivit unui proiect aprobat sambata de Parlamentul din Japonia care permite armatei sa.

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite ale Americii, pentru prima data dupa 54 de ani

Dupa ce situatia diplomatica dintre Statele Unite ale Americii si Cuba s-a mai ameliorat, Cuba a decis sa trimita primul ambasador la Casa Alba. Jose Cabanas si-a prezentat scrisorile de acreditare joi, 17.

Un festival este anulat pentru prima data in ultimii 15 ani la Chisinau

Pentru prima data, la Chisinau este anulat un festival care are loc incepand cu anul 2000. Acesta urma sa aiba loc pe 20 septembrie.

Semifinale Cupa Davis. Rezultate dupa meciurile la simplu

Marea Britanie si Australia sunt la egalitate, scor 1-1, la fel si Belgia si Argentina 1-1, dupa primele meciuri ale intalnirilor de la Glasgow si Bruxelles.

Trei romani au fost condamnati la inchisoare in Marea Britanie dupa ce au jefuit o batrana in varsta de 75 de ani (VIDEO)

Trei romani au fost condamnati la inchisoare, in Marea Britanie, pentru furt. Acestia au jefuit o batrana, intr-un autobuz, chiar in centrul orasului Cardiff, scrie Daily Mail. Rachelle Harris, in varsta.

Un format TV creat in Romania a fost cumparat de BBC si va fi difuzat in Marea Britanie: Sa faci televiziune inseamna sa si creezi lucruri de la zero

Formatul M-a facut mama artist/ Mom Made Me a Star, creat de compania Media Factory din Romania, a fost achizitionat de British Broadcasting Corporation BBC) si va fi difuzat in Marea Britanie la CBBC, o televiziune pentru copii detinuta de corporatia publica britanica.

Motivul pentru care 41% dintre companiile mici din Marea Britanie vor iesirea din UE

Aproape 41% din comunitatea micilor afaceri din Marea Britanie vrea iesirea tarii din Uniunea Europeana, intrucat considera ca apartenenta la UE nu aduce beneficii companiilor.

Aproximativ 41% dintre companiile mici din Marea Britanie vor iesirea din UE

Aproximativ 41% din comunitatea micilor afaceri din Marea Britanie vrea iesirea tarii din Uniunea Europeana, intrucat considera ca apartenenta la UE nu aduce beneficii companiilor, potrivit unui sondaj de opinie citat de Reuters.

Marea Britanie s-a calificat in finala Cupei Davis

Tenismanul scotian Andy Murray, campionul olimpic en titre, a propulsat echipa Marii Britanii in finala Cupei Davis, obtinand punctul decisiv in intalnirea cu Australia 3-1), gratie victoriei in trei seturi,.

Submarinul rus care a tulburat apele intre Marea Britanie si Spania a intrat in Marea Neagra

Un submarin nou diesel Novorossiisk din proiectul 636. 3 Varsavianka a intrat miercuri in Marea Neagra, in cadrul eforturilor marinei ruse de a crea o unitate de submarine in aceasta zona, a anuntat un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )