Libnet.ro
UNICEF

20:30

Japonia a aprobat trimiterea armatei in strainatate, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
Japonia a aprobat trimiterea armatei in strainatate, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, fortele japoneze ar putea sa actioneze in strainatate, potrivit unui proiect aprobat sambata de Parlamentul din Japonia care permite armatei sa. continuă pe B1

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite ale Americii, pentru prima data dupa 54 de ani

Dupa ce situatia diplomatica dintre Statele Unite ale Americii si Cuba s-a mai ameliorat, Cuba a decis sa trimita primul ambasador la Casa Alba. Jose Cabanas si-a prezentat scrisorile de acreditare joi, 17.

O romanca, pentru prima data in juriul concursului care premiaza cu un milion de dolari profesorul anului

Romanca Irina Anghel-Enescu, fondatoarea Asociatiei Triple Helix, a fost inclusa recent in juriul numit Academia) Global Teacher Prize, un premiu anual de un milion de dolari decernat unui profesor exceptional, care contribuie.

Un festival este anulat pentru prima data in ultimii 15 ani la Chisinau

Pentru prima data, la Chisinau este anulat un festival care are loc incepand cu anul 2000. Acesta urma sa aiba loc pe 20 septembrie.

O noua serie de proteste in Japonia impotriva legii care permite interventia armatei in conflictele internationale

Japonezii au iesit in strada, miercuri, pentru a protesta fata de proiectul de lege care autorizeaza trimiterea de soldati la lupta in strainatate, pentru prima data in ultimii 70 de ani .

Japonezii au iesit in strada pentru a protesta contra unor texte de lege care autorizeaza trimiterea de soldati la lupta in strainatate

Japonezii au iesit in strada miercuri, pentru a treia zi consecutiv, pentru a protesta impotriva adoptarii unor texte de lege care autorizeaza trimiterea de soldati la lupta in strainatate, pentru prima data.

Prag istoric al vanzarii de mobilier in strainatate pentru Romania: Exporturile vor trece de 2 miliarde de euro pana la sfarsitul lui 2015

Exporturile de mobila a producatorilor romani vor ajunge, pana la finalul anului 2015, pentru prima data, la aproape 2 miliarde de euro, potrivit unor date furnizate de APMR. Exporturile de mobila sunt in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )