Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cupa Romaniei: Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, a fost eliminata surprinzator de Dacia Mioveni. Patronul Niculae il da afara pe Ben Youssef/ Steaua s-a chinuit pana pe final cu Berceniul, scor 3-0

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, a fost eliminata surprinzator de Dacia Mioveni. Patronul Niculae il da afara pe Ben Youssef/ Steaua s-a chinuit pana pe final cu Berceniul, scor 3-0

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, i-a criticat dur pe jucatorii sai, pe care i-a numit nesimtiti dupa eliminarea din Cupa Romaniei, si a anuntat ca fundasul tunisian Syam Ben Youssef nu va mai face parte din lot, anunta Mediafax. Echipa Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, a fost eliminata in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 2-1), de formatia Dacia Mioveni, ocupanta locului 6 in seria secunda a Ligii a II-a. Vezi in text toate rezultatele si marcatorii din 16-imile Cupei Romaniei. continuă pe Hotnews

VIDEO Cupa Romaniei: Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, a fost eliminata surprinzator de Dacia Mioveni. Patronul Niculae il da afara pe Ben Youssef/ Steaua s-a chinuit pana pe final cu Berceniul, scor 3-0

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, i-a criticat dur pe jucatorii sai, pe care i-a numit nesimtiti dupa eliminarea din Cupa Romaniei, si a anuntat ca fundasul tunisian Syam Ben Youssef nu va mai face parte din lot, anunta Mediafax. Echipa Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, a fost eliminata in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1 2-1), de formatia Dacia Mioveni, ocupanta locului 6 in seria secunda a Ligii a II-a. Vezi in text toate rezultatele si marcatorii din 16-imile Cupei Romaniei.

Surpriza in Cupa Romaniei: Astra, detinatoarea trofeului, eliminata de CS Mioveni

Cea mai mare surpriza din Cupa Romaniei s-a produs in saisprezecimi, joi, cand Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului si o pretendenta la titlu a fost eliminata de echipa CS Mioveni, din Liga a 2-a. Giurgiuvenii au pierdut cu 1-3, dupa ce au fost condusi inca din prima repriza.

Cupa Romaniei: Dacia Mioveni a invins Astra Giurgiu, detinatoarea trofeului, si s-a calificat in faza optimilor

Astra Giurgiu, detinatoarea Cupei Romaniei, a fost eliminata din 16-imile de finala, fiind invinsa de Dacia Mioveni cu scorul de 3-1, scrie Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Stoica 19, Popa.

Surpriza Cupei: detinatoarea trofeului si a Supercupei Romaniei, Astra Giurgiu, eliminata de o echipa de Liga a II-a

Astra Giurgiu este prima surpriza mare din faza saisprezecimilor Cupei Romaniei, dupa ce a fost eliminata, joi, de CS Mioveni. Divizionara secunda s-a impus cu 3-1.

Socul 16-imilor Cupei Romaniei: CS Mioveni scoate din cursa detinatoarea trofeului

Fara Fatai si Budescu in primul 11, Astra a fost eliminata din Cupa Romaniei de divizionara secunda CS Mioveni, cu scorul de 3-1. Cristescu a deschis scorul dupa primul sfert de ora, insa gazdele au lovit decisiv pana la pauza prin Bogdan Stoica 19) si Alin Popa 42). Astra a suferit enorm in partea secunda, nereusind sa isi creeze decat o faza importanta de gol, prin brazilianul Joazinho. Alin Popa a trecut pe langa dubla, iar Marzean a calmat apele spre final, cand Astra cauta cu disperare golul care sa impinga jocul in prelungiri.

Saisprezecimi Cupa Romaniei: Programul meciurilor

Cupa Romaniei trece la faza saisprezecimilor de finala, etapa care incepe marti si se incheie joi seara. in timp ce Rapid intalneste Botosaniul, marti seara, Steaua si detinatoarea trofeului, Astra Giurgiu, vor disputa ultimele 2 partide ale saisprezecimilor.

Favoritele merg mai departe in Cupa Romaniei

Seara fara surprize in Cupa Romaniei, acolo unde principalele favorite s-au calificat in optimile competitiei. Dinamo a avut emotii pe terenul Fortunei Brazi, acolo unde scorul a fost egal, 2 - 2, dupa primele.

BASCHET Steaua EximBank debuteaza in Cupa Romaniei, dupa ce Virgil Stanescu si-a anuntat retragerea ca jucator

Steaua CSM EximBank se pregateste pentru debutul in sezonul 2014/2015, care va avea loc vineri, de la ora 18. 00, in deplasarea de la BC Mures. Meciul este important pentru turul intai, din Cupa Romaniei.

Cupa Romaniei: Programul complet al meciurilor si al televizarilor din 16-imile competitiei

Marti debuteaza faza 16-imilor de finala din Cupa Romaniei la fotbal, primul meci al zilei urmand sa fie cel dintre Soimii Pancota si Pandurii Targu-Jiu. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )