Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cupa Romaniei: CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii si CSMS Iasi s-au calificat in 16-imi. Rezultatele complete

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii si CSMS Iasi s-au calificat in 16-imi. Rezultatele complete

Echipele CFR Cluj, ASA Targu Mures, Pandurii Targu Jiu, CSMS Iasi, FC Viitorul II si ACS Poli Timisoara s-au calificat in 16-imile Cupei Romaniei. Doua dintre partide s-au incheiat dupa loviturile de departajare. La Pandurii, fundasul Cristian Sapunaru a marcat la debutul pentru formatia din Targu Jiu. Vezi rezultatele de marti si partidele care se vor disputa miercuri si joi. continuă pe Hotnews

ASA Targu Mures, calificata in optimile Cupei Romaniei

ASA Targu Mures s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, marti, dupa ce a invins in deplasare formatia de liga secunda ACS Bucovina Pojorata cu scorul de 4-1 2-0).

Liga 1: Cristiano Bergodi, noul antrenor al celor de la ASA Targu Mures

Oficialii echipei ASA Targu Mures au anuntat, pe site-ul oficial al gruparii, ca au ajuns la un acord cu italianul Cristiano Bergodi, acesta urmand sa fie noul antrenor al vicecampioanei Romaniei la fotbal.

Liga I: ASA Targu Mures are un nou antrenor. Cine i-a luat locul lui Miriuta

Clubul ASA Targu Mures l-a numit pe italianul Cristiano Bergodi in functia de antrenor, dupa ce Vasile Miriuta a stabilit de comun acord incetarea relatiilor contractuale cu gruparea ardeleana.

Vasile Miriuta si-a gasit echipa dupa despartirea de ASA Targu-Mures: O va pregati pe Energie Cottbus

Vasile Miriuta nu a stat prea mult pe margine dupa despartirea de ASA Targu-Mures, antrenorul urmand sa o pregateasca pe Energie Cottbus, din a treia liga de fotbal din Germania.

Vasile Miriuta demisioneaza de la ASA Targu Mures si pleaca la Botosani

Tehnicianul Vasile Miriuta a declarat ca va demisiona de la ASA Targu Mures, rezilierea contractului urmand sa aiba loc luni.

Telex din lumea fotbalului: Miriuta si-a gasit echipa, iar ASA Targu-Mures a anuntat, oficial, numele noului antrenor

In decurs de doar cateva zile, fostul tehnician al muresenilor a plecat din Liga I, iar inlocuitorul sau a sosit din strainatate.

ASA Tg.Mures si Viitorul 2, primele calificate in optimile Cupei Romaniei

Marti dupa-amiaza au debutat 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, iar echipele ASA Tg. Mures si Viitorul 2 au obtinut calificarea in faza urmatoare.

LIVE Cupa Romaniei: Prelungiri la UTA-Pandurii

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro primele sase meciuri programate in faza 16-imilor de finala in Cupa Romaniei.

CFR Cluj s-a CALIFICAT in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, formatia CS Balotesti, din Liga a II-a.

Liga I: CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 1-1. CSMS Iasi - FC Viitorul, scor 0-0

Formatia CFR Cluj a remizat, sambata seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, in etapa a XI-a a Ligii I, scrie Mediafax. Pentru CFR Cluj a marcat Jakolis in minutul 6, iar pentru Astra Giurgiu a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )