Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cupa Romaniei: Dinamo, calificata dramatic in semifinale

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: Dinamo, calificata dramatic in semifinale

Dinamo Bucuresti s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, printr-un gol marcat in ultimele secunde, marti seara, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, in meciul castigat cu scorul de 2-1 1-0) in fata formatiei Astra Giurgiu, in sferturile de finala ale competitiei, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Cupa Romaniei: prima echipa calificata in semifinale, dupa lovituri de departajare, e ASA Targu Mures

Cupa Romaniei: in primul sfert de finala al competitiei KO ACS Poli Timisoara si ASA Targu Mures au oferit un meci palpitant, decis la lovituri de departajare.

Cupa Romaniei: ASA Targu Mures a invins ACS Poli la penaltiuri si s-a calificat in semifinale

Formatia ASA Targu Mures s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, in urma victoriei de marti seara, din deplasare, in fata echipei ACS Poli Timisoara, scor 8-7, dupa executarea loviturilor de departajare.

Cupa Romaniei: Marius Sumudica a ajuns la spital, chiar in timpul meciului dintre Dinamo si Astra Giurgiu

Suparat din cauza jocului echipei sale din meciul cu Dinamo, Marius Sumudica n-a mai rezistat si a parasit stadionul la 0-0, cu 20 de minute inainte de final, si s-a dus direct la spital.

Dinamo elimina Astra in sferturile Cupei Romaniei

Antun Palic este eroul lui Dinamo dupa golul marcat in minutul 94 prin care a calificat formatia din Stefan cel Mare in semifinalele Cupei Romaniei.

ASA Tg.Mures, prima semifinalista in Cupa Romaniei

Echipa ASA Tg. Mures s-a calificat, marti seara, in semifinalele Cupei Romaniei dupa 7-6 la loviturile de departajare cu ACS Poli Timisoara pe terenul banatenilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )