Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

REUTERS: Cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de PROTESTE la Bucuresti

000 de manifestanti au fost duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si.

Reuters: 50.000 de manifestanti in strada la Bucuresti, cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste

000 de manifestanti sunt duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si dezincriminarea unor pedepse prin Ordonante de urgenta, scrie agentia de stiri Reuters, citand estimarile unor surse din Politia romana privind numarul participantilor.

Reuters: 50.000 de manifestanti in strada la Bucuresti, cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de proteste

000 de manifestanti sunt duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si dezincriminarea unor pedepse prin Ordonante de urgenta, scrie agentia de stiri Reuters, citand estimarile unor surse din Politia romana privind numarul participantilor.

Cum s-au vazut protestele la posturile de stiri si cine a avut cea mai mare audienta: Iohannistii, atac in strada impotriva presei care demasca abuzurile

Toate posturile de stiri au acoperit protestele de duminica, insa Antena 3 a tinut in fata micilor ecrane cei mai multi telespectatori. Si de aceasta data, Romania TV a adoptat un ton tendentios si a vorbit despre o lovitura de stat.

Cea mai mare catastrofa rutiera din istoria Romaniei: 48 de oameni au murit dupa ce un autobuz supraaglomerat s-a rasturnat intr-o mlastina adanca

La data de 29 iunie 1980, pe DN 29, pe drumul ce leaga Suceava de Botosani, in apropierea satului Hutani, din judetul Botosani, un autobuz s-a rasturnat de pe un pod intr-o mlastina adanca. in urma acestui accident au murit 48 de oameni, iar 35 de persoane au fost ranite. Acest accident rutier este considerat a fi cel mai grav produs vreodata in Romania.

Cea mai mare banca germana, Deutsche Bank, este amendata cu 630 milioane de dolari pentru spalare de bani proveniti din Rusia

Banca germana Deutsche Bank a fost amendata de autoritatile americane si britanice cu suma de aproape 630 de milioane de dolari pentru spalare de bani proveniti din Rusia, a anuntat Departamentul de servicii financiare din New York DFS), informeaza Agerpres.

Surse: Allianz vrea sa preia cel mai mare asigurator din Australia

Allianz SE, cea mai mare companie de asigurari din Germania, si-a exprimat in mod neoficial interesul pentru preluarea celui mai mare asigurator din Australia, QBE Insurance Group Ltd. , spun surse citate de Reuters, fara sa precizeze vreo suma propusa pentru o eventuala tranzactie.

Apa Calipso a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu 11%, anul trecut

Apa Calipso a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 50 de milioane de lei, in crestere cu 11% fata de 2015 si a livrat 160 de milioane de litri de apa si suc pe piata romaneasca, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Aproape 70.000 de soferi au fost amendati anul trecut pe drumurile din Vrancea

Politistii vranceni si-au prezentat, astazi, bilantul activitatilor desfasurate anul trecut pe toate liniile de munca.

Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale au scazut cu 1,2% anul trecut

Numarul autorizatiilor de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale a fost, anul trecut, de 38. 653, in scadere cu 1,2% fata de 2015, informeaza un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )