Libnet.ro
UNICEF

12:45

REUTERS: Cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de PROTESTE la Bucuresti

B1 B1,
REUTERS: Cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de PROTESTE la Bucuresti

000 de manifestanti au fost duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si. continuă pe B1

Reuters: 50.000 de manifestanti in strada la Bucuresti, cea mai mare demonstratie dintr-un val recent de proteste

000 de manifestanti sunt duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si dezincriminarea unor pedepse prin Ordonante de urgenta, scrie agentia de stiri Reuters, citand estimarile unor surse din Politia romana privind numarul participantilor.

Reuters: 50.000 de manifestanti in strada la Bucuresti, cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste

000 de manifestanti sunt duminica in strada la Bucuresti, aceasta fiind cea mai mare demonstatie dintr-un val recent de proteste impotriva planului Guvernului de a adopta gratierea si dezincriminarea unor pedepse prin Ordonante de urgenta, scrie agentia de stiri Reuters, citand estimarile unor surse din Politia romana privind numarul participantilor.

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

eMag vrea sa devina cea mai mare piata de desfacere pentru mici producatori romani

Magazinul online eMag a anuntat ca deschide platforma sa catre mici afaceri romanesti si se asteapta ca in cinci ani sa genereze vanzari de 100 milioane de lei.

AU GASIT-O! Cum arata CEA MAI GRASA FEMEIE din toate timpurile! (VIDEO)

Cea mai grasa femeie din toate timpurile, a atins greutatea de 725 de kilograme, ne informeazaKanal D! Carol Yager din Statele Unite s-a confruntat cu obezitatea inca din copilarie. La varsta de.

Cazuri medicale bizare transformate in recorduri mondiale: batranul cu noua tumori in cap sau omul cu cea mai grea piatra la rinichi din lume

Printre paginile controversatei Carti a Recordurilor se regasesc si cele mai ciudate cazuri medicale. Specialistii au transformat in recorduri cele mai multe tumori existente pe un creier uman sau cat cantareste cea mai grea piatra la rinichi.

Cazuri medicale bizare transformate in recorduri mondiale: batranul cu noua tumori in cap siomul cu cea mai grea piatra la rinichi din lume

Printre paginile controversatei Carti a Recordurilor se regasesc si cele mai ciudate cazuri medicale. Specialistii au transformat in recorduri cele mai multe tumori existente pe un creier uman si cat cantareste cea mai grea piatra la rinichi.

Andreea Marin a dezvaluit cea mai dureroasa intrebare pe care i-a pus-o fiica ei: Mi-a adresat-o la scurt timp de la despartirea de tatal ei (FOTO)

Andreea Marin a dezvaluit de curand care a fost cea mai grea intrebare care i s-a pus pana in acest moment. S-a intamplat la putin timp dupa divortul de Stefan,.

Exista un risc ridicat de inregistrare a unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat

Consiliul Fiscal a avertizat asupra unei potentiale supraevaluari a veniturilor bugetare in proiectul de buget al Guvernului pe 2017, la care se adauga o probabila subevaluare a cheltuielilor curente, ceea ce creste puternic riscul inregistrarii unui deficit bugetar mai mare decat cel proiectat, de sub 3% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit unei evaluari preliminare publicate pe site-ul institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )