Libnet.ro
UNICEF

00:07

CURAJ INCREDIBIL. Ce i-a spus un copil de patru ani unui terorist din Nairobi.

România Liberă România Liberă,
CURAJ INCREDIBIL. Ce i-a spus un copil de patru ani unui terorist din Nairobi.

Un baietel britanic de patru ani, aflat in mall-ul din Kenya in timpul atacului armat, a dat dovada de un curaj uimitor in fata unui terorist inarmat, relateaza Daily Mail. In timp ce isi proteja mama impuscata in picior si sora in varsta de de sase ani, copilul i-a spus unuia dintre teroristi ca este un om foarte rau. Atacatorului i s-a facut mila de familie si, in mod incredibil, i-a cerut baietelului iertare si i-a oferit batoane de ciocolata. Te rog, iarta-ma, nu suntem monstri, i-ar . continuă pe România Liberă

Toata AVEREA Ancai Pandrea, lasata unui copil de patru ani.

Anca Pandrea a decis sa-si scrie testamentul. Actrita a hotarat sa-si lase averea pe care a strans-o alaturi de partenerul ei de viata, Iurie Darie, informeaza B1TV. ro. Casa si toate bunurile stranse vor reveni finutei ei de numai 4 ani. Actrita a mentionat si cateva aspecte pe care ar vrea sa le respecte micuta atunci cand ea nu va mai fi. Pe lumea cealalta nu voi lua nimic cu mine si am vorbit cu Iura inca de acum trei ani sa ii lasam casa si tot ce am strans intr-o viata finutei noastre, .

Deputatul PDL Mircia Muntean, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, marti, condamnarea definitiva a deputatului PDL Mircia Muntean la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, acuzat.

Deputatul Mircia Muntean, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul Mircia Muntean a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca, in perioada in care a fost primar al muncipiului Deva, a incheiat tranzactii nelegale de terenuri cu Iosif Man, acuzat de traficarea a peste 200 de masini furate.

Deputatul Mircia Muntean, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PDL Mircia Muntean, fost primar al municipiului Deva in perioada 1996 - 2012, a fost condamnat definitiv marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, intr-un dosar din 2004, in care a fost acuzat ca a incheiat tranzactii ilegale de terenuri cu un traficant de masini de lux, relateaza Agerpres.

Deputatul Mircia Muntean, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Deputatul Mircia Muntean a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca, in perioada in care a fost primar al muncipiului Deva, a incheiat tranzactii nelegale de terenuri cu Iosif Man, acuzat de traficarea a peste 200 de masini furate, informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )