Libnet.ro
UNICEF

17:15

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

România Liberă România Liberă,
Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m. continuă pe România Liberă

VIDEO Romania, tara din care au migrat cei mai multi oameni, dupa Siria. Raport ingrijorator al ONU

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite scoate la lumina un adevar care ar trebui sa le dea de gandit autoritatilor noastre.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

SONDAJ De ce credeti ca duminica au iesit la protest mai putini oameni ca in alte momente-cheie ale rezistentei strazii?

Cateva mii de oameni au participat duminica, la Bucuresti, la protestul organizat in urma propunerii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Numarul a fost considerabil mai mic decat in alte momente-cheie ale rezistentei strazii in fata atacurilor anti-justitie. Sondaj HotNews. ro: De ce credeti ca au iesit la manifestatiile de duminica mai putini oameni ca la alte proteste din ultimul an?.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Bulgaria a primit anul trecut aproape 9 milioane de turisti, numarul lor creste de la an la an / Cei mai multi vizitatori sunt din Grecia si Romania

Popularitatea Bulgariei ca destinatie turistica sporeste constant iar numarul turistilor straini care viziteaza tara creste in fiecare an, statisticile pe 2017 indicand ca 8,882 milioane de vizitatori straini au venit in Bulgaria, in crestere cu 7,6% fata de 2016, a anuntat vineri ministrul Turismului, Nikolina Angelkova, transmite Novinite, citat de Agerpres.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )