Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

B1 B1,
Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de. continuă pe B1

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Indecizia politica de la cel mai inalt nivel, schimbarile dese de premieri si de ministri, protestele de strada care amplifica si ele zgomotul politic si interminabilele scandaluri din Romania ne fac pe fiecare dintre noi sa ne intrebam oare ce va urma si ce ne mai asteapta. Daca la oamenii simpli aceste intrebari sunt mai mult retorice, in cazul companiilor care ruleaza banii clientilor in schimbul unor randamente cat mai bune, acest zgomot politic se traduce in miscari ample de bani, care misca nivelul cursului euro si uneori, directia economiei. Indicatorul privind evolutia mediului de afaceri este negativ. A fost la un nivel catastrofal in decembrie, era la minimul ultimilor 3 ani. Decembrie a fost luna in care incertitudinea a fost maxima. Noi, ca administratori de fonduri nu stiam ce sa facem cu banii clientilor: sa vindem? Sa cumparam? Nu stiam ce ne asteapta in fiscalitate, venea un nou Guvern si nu stiam ce intentii are. In ianuarie lucrurile s-au mai clarificat putin, in sensul ca macar aveai un Guvern, iar incertitudinea a mai scazut, a explicat vineri la un seminar organizat de Finmedia, Mihai Purcarea, unul din directorii CFA Romania si CEO al BRD Assett Management.

Un fost secretar de stat din Guvernul Ciolos a fost recrutat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri logistice

Dezvoltatorul de parcuri logistice si industriale CTP, cu actionariat olandez, l-a numit pe Emanoil Dascalu in functia de director de constructii pentru Romania.

Cum arata buncarul antiatomic pentru cei mai importanti oameni ai tarii

Centrul Integrat pentru Situatii de Urgenta gazduiesteun dispecerat deservit non-stop de 40 de persoane, cu reprezentanti de la ISU, SMURD, Politiei, Jandarmerie si serviciul 112. Cladirea are la subsol.

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc.

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

Unul dintre documentele publicate de ministrul justitiei are caracter secret - presa

Unul dintre documentele publicate de Ministerul Justitiei vineri, dupa interventia de joi seara a ministrului Toader are caracter secret si nu trebuia facut public, potrivit Digi 24. Este vorba de Anexa 6: Raport Inspectia Judiciara, postata pe site-ul oficial al MJ, impreuna cu raportul prin care Taoder justifica solicitarea de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

SONDAJ De ce credeti ca duminica au iesit la protest mai putini oameni ca in alte momente-cheie ale rezistentei strazii?

Cateva mii de oameni au participat duminica, la Bucuresti, la protestul organizat in urma propunerii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Numarul a fost considerabil mai mic decat in alte momente-cheie ale rezistentei strazii in fata atacurilor anti-justitie. Sondaj HotNews. ro: De ce credeti ca au iesit la manifestatiile de duminica mai putini oameni ca la alte proteste din ultimul an?.

Buget record pentru SCM Gloria. Cei mai multi bani merg la formatiile cu sanse mari de promovare in primele ligi

In 2018, SCM Gloria, clubul sportiv infiintat anul trecut de Primaria Buzau, va avea un buget total de 7,6 milioane de lei. Cum era de asteptat, cei mai multi bani s-au indreptat catre sectiile de rugby si handbal, fiecare primind cate 2,4 milioane de lei. Ambele formatii au sanse mari de promovare in primele ligi.

Adolescenta care este voluntar la SMURD si participa la misiuni de salvare. Nu credeam ca sunt asa de multi oameni saraci care traiesc in conditii inumane

Andreea Danaricu are 17 ani si este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, unul dintre cele mai bune licee din judetul Gorj. De o jumatate de an, adolescenta activeaza ca voluntar in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Gorj si face parte din cadrul echipajului SMURD.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )