Libnet.ro
UNICEF

05:45

CURS VALUTAR 9 ianuarie 2020. Euro scade spre nivelul de 4,77 lei

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR 9 ianuarie 2020. Euro scade spre nivelul de 4,77 lei

CURS VALUTAR BNR pentru joi, 9 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR, miercuri, 8 ianuarie 2020. Ce schimbari marcheaza euro in raport cu lira sterlina

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar, miercuri, pe 8 ianuarie 2020, in jurul orei 13:00. Persoanele interesate sa cumpere sau sa vanda euro pot afla evolutia din ultimele zile a monedei de circulatie europeana. Totodata, lira sterlina, dar si francul elvetian ar putea marca noi cresteri, la inceput de an. Cursul valutar .

Curs valutar BNR, marti, 7 ianuarie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul, dupa criza dintre SUA si Iran

Criza Americano-Iraniana poate influenta considerabil , atat cursul valutar, la nivel mondial, cat si instrumentele financiar-bancare. Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru marti, 7 ianuarie. Iata care sunt cotatiile pentru azi si care este evolutia din ultimele zile ale monedelor de circulatiei. Tot aici poti vedea situatia in care se .

Curs valutar BNR joi, 9 ianuarie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, joi, 9 ianuarie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta un punct de referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7774 Lei scazut cu -0. 0002 Lei) in luna octombrie a anului 2019, cursul valutar mediu .

Curs valutar BNR, miercuri, 8 ianuarie 2020. Ce se intampla cu euro si dolarul, dupa criza dintre SUA si Iran

CURS VALUTAR 8 ianuarie 2020.

Curs valutar BNR luni, 6 ianuarie. Ce se intampla cu euro in comparatie cu lira sterlina, la inceputul saptamanii

Banca Nationala a Romaniei BNR) va emite un nou curs valutar, pentru luni, 6 ianuarie, la ora 13:00. De Boboteaza, romanii pot afla valoarea la care vor putea cumpara sau vinde moneda de circulatie europeana. Veti putea afla cat costa astazi si un dolar, o lira sterlina sau un cotatia pentru francul elvetian. Curs valutar .

CURS VALUTAR. Leul s-a apreciat in raport cu euro si dolarul american

Leul s-a apreciat luni in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7760 lei, in scadere cu 0,29 bani -0,06%) fata de cotatia din sedinta anterioara, cand moneda unica europeana valora 4,7789 lei.

HOROSCOP 9 IANUARIE. Gemenii sunt inclinati spre detalii, Balantele incheie noi parteneriate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 9 IANUARIE 2020; suntem cu doar o zi distanta de eclipsa de Luna plina in Rac si deja exista o presiune specifica in atmosfera pentru acest eveniment. Este important sa avem mai mare grija de noi in aceast perioada.

HOROSCOP IANUARIE 2020. Creativitatea Leilor va ajunge pana la cer

In horoscopul Leului din luna ianuarie 2020 prevaleaza scoaterea la lumina a comorilor tale launtrice, efluvii creative imbelsugate, pofta de a te bucura deplin de existenta, dezideratul de a-ti intari prestigiul, dezvoltarea legaturilor tale de parteneriat, o viata sentimentala caracterizata de temeritate, senzualitate, profunzime, si una profesionala directionata mai putin spre colaborare.

HOROSCOP Arhanghelul Mihail pentru 6 IANUARIE 2020. Taurii sunt ajutati sa isi rezolve problemele ce tin de control

Iata pentru LUNI 6 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase joi, 9 ianuarie 2020 LIVE

Loteria Romana organizeaza din nou trageri speciale pentru romani oferind suplimentar cate 100. 000 de lei de lei la categoria I la Loto 649 pentru fiecare din tragerile Loto 649 din 9, 12, 16 si 19 ianuarie. Rezultatele de joi 9 ianuarie 2020 Loto 649 si Noroc Live Loteria Romana pune din nou la .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )