Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cursa Air Canada, intarziata din cauza atacurilor cu rachete, la Tel Aviv

B1 B1,
O cursa Air Canada, intarziata din cauza atacurilor cu rachete, la Tel Aviv

O cursa Air Canada care venea de la Toronto a fost nevoita sa efectueze manevre de asteptare in apropierea aeroportului din Tel Aviv, in contextul unor atacuri cu racheta semnalate in zona. Cu opt kilometri. continuă pe B1

Atac cu rachete in Israel. Aterizarea cursei Air Canada la Tel Aviv, intarziata

Aterizarea unui avion de pasageri la Tel Aviv, intarziata din cauza atacurilor cu rachete .

Air France si Lufthansa suspenda zborurile spre Israel din cauza riscului unor atacuri cu rachete

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana. Am decis suspendarea.

Tarom revine la orarul normal de zbor catre Tel Aviv, dupa ce aseara a suspendat un zbor din cauza tirurilor de rachete lansate de Hamas

Compania Tarom a anuntat miercuri ca zborurile dinspre si catre Tel Aviv vor fi operate conform orarului normal de zbor, inclusiv cursa de miercuri, aeronava catre Israel urmand sa decoleze la ora 20:55, iar cea din Tel Aviv va zbura spre Bucuresti de la ora 00:30.

Patru frati au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati

Patru frati cu varste cuprinse intre un an si opt ani au ajuns in spital in stare grava, din cauza parintilor. Copiii au fost tinuti nemancati si au mai multe probleme de sanatate din cauza lipsei de.

CA al ArcelorMittal Hunedoara va propune actionarilor dizolvarea societatii, din cauza pierderilor

Combinatul ArcelorMittal Hunedoara este la un pas de dizolvare din cauza pierderilor acumulate in ultimii ani care au condus la scaderea activului net raportat la capitalul social, sub limita prevazuta de lege, informeaza Mediafax.

Transilvania: Strandurile renovate, neglijate de turisti, din cauza vremii urate

In aceasta vara, strandurile transilvanene in care administratorii au facut investitii masive nu au reusit sa atraga prea multi clienti, din cauza vremii capricioase, relateaza Mediafax.

Zeci de gospodarii si suprafete intinse de teren au fost inundate in Teleorman din cauza ploilor abudente

Terenuri agricole si pasuni, dar si zeci de gospodarii au fost inundatem, in Teleorman, din cauza ploilor abundente din ultimele zile, scrie Mediafax. Astfel, comunele Silistea Gumesti, Necsesti si .

Oficialii gruparii Manchester City au suspendat un meci amical in Croatia din cauza insultelor rasiste

Oficialii gruparii engleze Manchester City au intrerupt meciul pe care echipa a doua a clubului il disputa, marti, la Novigrad, impotriva formatiei croate NK Rijeka, din cauza insultelor rasiste, informeaza.

Japonia: Peste 3.000 de persoane au fost spitalizate in ultima saptamana din cauza caldurii

Peste 3. 000 de japonezi au fost internati la spital in ultima saptamana din cauza caldurii excesive, instalate dupa sezonul ploios si un taifun care a provocat pagube importante in sud-vestul.

Swatch, supus presiunilor din cauza francului puternic

Swatch Group AG din Elvetia anunta scaderea cu 12% a profitului sau net in semestrul intai, din cauza francului puternic, care a afectat veniturile din vanzarile realizate de companie in tari precum SUA si China.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )