Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cursul euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni si jumatate

Antena3 Antena3,
Cursul euro a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni si jumatate

Euro a atins astazi cel mai mare nivel din ultimele sapte luni si jumatate. BNR a cotat moneda europeana la 4,5535 lei, cu aproape 20 de bani mai mult decat acum o saptamana. Cresterea vine exact in perioada. continuă pe Antena3

Euro, la cel mai ridicat nivel din acest an. Afla cotatia BNR

Moneda nationala a scazut in raport cu euro spre jumatatea sesiunii interbancare de miercuri. Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta cu 2,83 bani mai mare, de 4,4291 lei/euro. Aceasta.

Cursul BNR a crescut la 4,5535 lei/euro, cel mai ridicat nivel din octombrie 2012

Moneda nationala a continuat sa se deprecieze accentuat in fata euro, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat vineri un curs de referinta in urcare cu 7,72 bani, la 4,5535 lei/euro, cel mai.

Leul scapa de presiune si revine pe apreciere. Cursul BNR a scazut

Moneda nationala s-a apreciat usor in prima parte a sesiunii interbancare de marti, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta in scadere cu 0,82 bani, la 4,4008 lei/euro, dupa ce luni a atins cel mai ridicat nivel din.

Uniunea Europeana sta pe un butoi cu pulbere. Zona prezinta cel mai ridicat risc de revolte din intreaga lume

Uniunea Europeana prezinta cel mai ridicat risc de tulburari sociale, scriu jurnalistii de la jurnalul. ro. Raportul facut public la Geneva de catre Organizatia Internationala a Muncii arata ca nivelul de.

Cel mai ciudat gol din istorie: O minge degajata de portar se intoarce in propria poarta! (VIDEO)

Reusita de mai jos poate candida la titlul de cel mai ciudat gol din istorie. La un meci din Liga a patra din Italia, intre echipele Ischia si Delta Porto Tolle, portarul celor de la Delta Porto Tolle si-a dat un.

Germanii renunta la cel mai lung cuvant din vocabularul lor. Termenul are 63 de litere

Limba germana a renuntat la cel mai lung cuvant din vocabularul ei, format din 63 de litere, datorita modificarii unei norme din legislatia Uniunii Europene, informeaza BBC News in editia.

Germania a renuntat la cel mai lung cuvant din limba sa

Cel mai lung cuvant din limba germana - Rindfleischetikettierungsuberwachungsaufgabenubertragungsgesetz - numele unei legi care reglementeaza testarea carnei de vita si care are 63 de litere, a fost oficial scos din limba, relateaza Daily Telegraph.

Afla care este serialul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane.

Serialul Clanul Soprano, care prezinta viata de zi cu zi a unor mafioti din New Jersey, a fost desemnat show-ul cu cel mai bun scenariu din istoria televiziunii americane, informeaza Mediafax. Clanul Soprano a depasit comedia Seinfeld, clasata pe locul al doilea in aceasta lista intocmita de Sindicatul scenaristilor americani. Aceasta asociatie Writers Guild of America/ WGA), alcatuita din scenaristi care lucreaza in cinematografie, televiziune si industriile new media, a alcatuit o .

Cum traiesc localnicii si ce gasesc turistii in cel mai prietenos oras din lume.

In 2012, capitala Austriei s-a pozitionat, pentru a patra oara consecutiv, pe primul loc in calsamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Motivele sunt clare si par, intr-adevar, suficiente pentru ca Viena sa faca parte din topul celor mai vizitate orase din lume. Studiul Mercer analizeaza calitatea vietii in 221 de orase, pe baza a 39 de criterii, printre care se numara mediul politic, social, economic, sistemul sanitar, transportul, serviciile publice sau ofertele de petrecere a .

FOTO Noua Skoda Octavia RS, cel mai rapid model din istoria marcii.

Skoda a lansat primele imagini si informatii oficiale cu cea de a treia generatie a modelului Skoda Octavia RS, care promite sa fie cea mai rapida masina din istoria marcii cehe. Octavia RS va fi lansata la Festivalul de Viteza de la Goodwood, Anglia, din iulie. Disponibila atat in versiune berlina, cat si break noua Octavia RS vine cu mai mult testosteron ca niciodata. Modelul, indiferent de versiunea de caroserie, va fi propulsat de doua motoare imprumutate de la Volkswagen Golf 7: TSI-ul de .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )