Libnet.ro
UNICEF

17:15

Curtea de Apel Alba Iulia: Locatarii celor doua apartamente din imobilul din Sibiu pierdut in instanta de Iohannis redevin proprietari ai locuintelor

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Alba Iulia: Locatarii celor doua apartamente din imobilul din Sibiu pierdut in instanta de Iohannis redevin proprietari ai locuintelor

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, miercuri, ca nefondat recursul facut de Rodica Bastea impotriva hotararii Tribunalului Sibiu care admisese cererea de revizuire formulata de locatarii celor doua apartamente din imobilul de pe strada Balcescu din Sibiu, pierdut in instanta de catre presedintele Klaus Iohannis, scrie news. ro. Locatarii redevin astfel proprietari ai apartamentelor respective, pe care le cumparasera in anii '90 de la statul roman in calitate de chiriasi. continuă pe Hotnews

Curtea de Apel Alba Iulia urmeaza sa se pronunte in dosarul celor doi chiriasi din casa din Sibiu pierduta de Iohannis

Curtea de Apel Alba Iulia urmeaza sa se pronunte, miercuri, in dosarul in care locatarii a doua apartamente din imobilul de pe strada Balcescu din Sibiu, pierdut in instanta de catre presedintele Klaus Iohannis, solicita sa redevina proprietari ai locuintelor respective pe care le cumparasera in anii 90 de la statul roman in calitate de chiriasi.

Doi locatari ai casei pierdute de familia Iohannis in Sibiu redevin proprietari. Decizie definitiva la Curtea de Apel Alba

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat miercuri, 26 aprilie, decizia definitiva in dosarul in care locatarii a doua apartamente din imobilul din Sibiu pierdut in instanta de presedintele Klaus Iohannis incearca sa redevina proprietari. Instanta a respins recursul formulat in cauza astfel incat cei doi locatari vor fi din nou proprietari ai locuintelor.

Curtea de Apel Alba-Iulia a decis: Familia Iohannis a pierdut definitiv casa din Sibiu. Imobilul revine fostilor proprietari

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, miercuri, ca doua apartamente din Sibiu pierdute in instanta de Klaus si Carmen Iohannis, sa redevina al persoanelor care le-u cumparat de la statul roman in anii 90, in calitate de chiriasi.

25 de ani de inchisoare pentru 25 de lovituri de cutit. Decizie definitiva pentru criminalul care a ucis o prostituata la Alba Iulia

Criminalul care a ucis o prostituata intr-un apartament din Alba Iulia cu 25 de lovituri de cutit a fost condamnat definitiv la 25 de ani de inchisoare. Decizia definitiva in acest dosar a fost pronuntata in 25 aprilie 2017 la Curtea de Apel Alba Iulia.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident pe soseaua de centura Alba-Iulia

Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia, potrivit Mediafax. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

Zece persoane trimise in judecata pentru inselaciune. Prejudiciu de peste 230.000 de lei la o agentie BRD din Alba Iulia

Zece persoane au fost trimise in judecata de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia pentru inselaciune prin obtinerea de credite cu documente false. O agentie BRD a fost prejudiciata cu peste 230. 000 de lei.

Sute de oameni la coada in fata Primariei Alba Iulia pentru un loc de parcare. Se cere o procedura online de inscriere

Peste 600 de persoane s-au inghesuit miercuri dimineata in fata Primariei Alba Iulia pentru a putea prinde un loc de parcare cat mai aproape de locuinta. Unii dintre acestia s-au pus la coada inca de vineri noaptea pentru a fi siguri ca vor ajunge sa obtina locul dorit.

Stirile false si impactul lor asupra oamenilor. Dezbateri si solutii intr-o conferinta la Universitatea din Alba Iulia

Stirile false si impactul lor asupra oamenilor. Aceasta a fost tema unei dezbateri organizata in 22 aprilie 2017, la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, de noua organizatie civica Forum Apulum. Discutiile au vizat, in principal, termenul fake news, nou intrat in teoriile comunicarii de masa, devenit o provocare pentru furnizorii de informatii corecte din intreaga lume.

Accident rutier cumplit pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. Mai multe victime

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate, transmite corespondentul.

Sute de persoane stau ca sarmalele in fata Primariei Alba Iulia, pentru a primi un loc de parcare. Primii 100 primesc cate o tigaie gratuit (VIDEO)

Sute de persoane asteapta in fata Primariei Alba Iulia pentru a prinde un loc de parcare, informeaza Ziarul Unirea. Oamenii sunt nemultumiti ca nu se pot inscrie online si spun ca stau ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )