Libnet.ro
UNICEF

17:30

Curtea de Apel Alba Iulia reia procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI legat de un conflict de interese

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Alba Iulia reia procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI legat de un conflict de interese

Procesul prin care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese de pre vremea cand era primar in Sibiu va fi reluat miercuri, 27 mai, la Curtea de Apel Alba Iulia. Cauza se refera la un contract semnat de Iohannis cu tipografiaForumului Democrat al Germanilor. continuă pe Adevărul

Cerere de extradare in dosarul de inselaciune cu vacante de la agentia de turism Everest Travel Alba Iulia

Procesul in care sunt judecati doi inculpati din Alba Iulia, sot si sotie, acuzati de inselaciune cu pachete de vacanta in valoared e peste 160. 000 de lei, a fost suspendat de Tribunalul Alba. Motivul este reprezentat de faptul ca autoritatile romane au inaintat unui alt stat o cerere de extradare. Mihaela Iancu si Radu Iancu sunt urmariti international de aproape un an de zile.

A patra tentativa de suicid a unui barbat la Alba Iulia. A fost convins sa coboare de pe cladire inainte sa se arunce in gol

Un barbat care locuieste fara forme legale la Alba Iulia a incercat luni seara, 25 mai 2015, sa se sinucida pentru a patra oara in ultimul an. Ciprian Bucea, in varsta de 35 de ani, s-a urcat din nou pe o cladire din apropierea garii din oras si a amenintat ca se arunca in gol. Ca si in precedentele trei tentative, barbatul a fost convins sa coboare de pe cladire.

Liberalii au sarbatorit la Alba Iulia 140 de ani de la infiintarea partidului cu gandul la motiunea de cenzura

Lideri de frunte ai PNL au sarbatorit duminica, 25 mai 2015, la Alba Iulia implinirea a 140 de la infiitarea partidului. Au participat la evenimente copresedintele national Alina Gheorghiu, prim-vicepresedintii Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, copresedintii PNL Alba, Mircea Hava si Adrian Teban, lideri si membri ai organizatiei judetene.

Evadari spectaculoase din temnitele Cetatii Alba Iulia: cum au reusit sa scape 31 de tarani implicati in Rascoala lui Horea si cum au fugit in munti

Cetatea Alba Iulia a fost in urma cu secole si cea mai de temut inchisoare din Transilvania. Dintre miile de tarani inchisi aici, unui au reusit sa evadeze. Cea mai spectaculoasa evadare a avut loc in noaptea de 7 august 1785, cand 31 de tarani implicati in Rascoala lui Horea au scapat din carcera si au fugit in munti.

Alba Iulia: Miercuri se va judeca cererea de anulare a raportului ANI depusa de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cere anularea raportului ANI in care era acuzat de conflict de interese. Astfel, miercuri, la Alba Iulia, se va judeca cererea de anulare depusa de Iohannis, informeaza B1 TV. in august.

Motiunea PNL prin care se cerea demisia ministrului Agriculturii a fost respinsa

Plenul Senatului a respins astazi motiunea simpla prin care se cerea demisia ministrului agriculturii Daniel Constantin, intitulata Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!.

iCCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru Radu Mazare

ICCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru fostul primar al Constantei Radu Mazare. Este pentru a doua oara cand instanta dispune pentru Radu.

5 modalitati prin care puteti evita muscaturile de tantari

O zi calduroasa de vara este o invitatie de a iesi afara din casa pentru mai multe ore, dar scarpinatul constant dupa o muscatura de tantar poate strica si cele mai frumoase zile. Studiile au aratat ca unele persoane sunt mai predispuse la a fi muscate de tantari, printre acestea numarandu-se femeile insarcinate, persoanele cu o temperatura ridicata a corpului si cele care au grupa 0 de sange. Chiar si asa, cu totii suferim din cand in cand din cauza unei muscaturi de tantar. Care sunt cele 5 modalitati prin care le putem evita?.

A fost tinut 515 zile in arest, dupa care a fost achitat. Ce despagubiri a platit Statul Roman pentru aceasta nedreptate

Un barbat din judetul Caras-Severin a obtinut definitiv in justitie despagubiri din partea Statului Roman pentru 515 zile petrecute in arest. Procesul s-a judecat la instante din Alba Iulia. Ilie Iocsa a fost achitat in cauza in care a fost arestat in urma cu 12 ani.

REVISTA BLOGURILOR. Guran analizeaza postarea lui Iliescu prin care isi asuma denumirea de bolsevic

Marti, citim pe bloguri despre recenta postare a fostului presedinte Ion Iliescu, despre gruparea terorista ISIS, care a infrant armatele siriana si irakiana, dar si un interviu cu Diana Duca,despre beneficiile prezentei pe blogosfera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )