Libnet.ro
UNICEF

11:31

Curtea Suprema judeca un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea, in care liderul PSD este acuzat de abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Curtea Suprema judeca un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea, in care liderul PSD este acuzat de abuz in serviciu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie discuta marti un nou termen in procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu. continuă pe România Liberă

Un nou termen in procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema

Magistratii instantei supreme judeca, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, anunta Agerpres. La precedentele termene ale procesului, patru dintre inculpatii din dosar si-au recunoscut vinovatia si au acceptat sa fie judecati prin procedura simplificata, pentru a beneficia de reducerea pedepselor.

Nou termen in procesul lui Liviu Dragnea la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme judeca marti un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme judeca marti un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman. Presedintele PSD a ajuns la sediul institutiei in jurul orei 12.

Dragnea, intampinat de protestatari la inalta Curte. Nou termen in dosarul in care e acuzat de instigare la abuz in serviciu (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, acolo unde se judeca un nou termen in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Cand a ajuns in fata.

Dragnea nu a scapat de protestatari nici la iesirea de la Curtea Suprema: Sunteti infractor! E normal sa stea un infractor pe o functie publica? (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, acolo unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Cand a ajuns in fata.

Dragnea, intampinat la Curtea Suprema de protestatari cu cereri de demisie

Mai multi protestatari i-au cerut marti lui Liviu Dragnea demisia cand acesta a ajuns la sediul inaltei Curti pentru un nou termen in dosarul sau de coruptie.

Miliardarul Puiu Popoviciu, in fata magistratilor de la Curtea Suprema

Miliardarul Puiu Popoviciu a ajuns marti dimineata in fata magistratilor de la Curtea Suprema, in dosarul Afacerea Baneasa. El este acuzat ca ar fi dobandit ilegal peste 200 de hectare de.

Curtea Suprema: Liviu Dragnea nu va fi judecat separat

Curtea Suprema a respins cererile de judecata in procedura simplificata in cazul a patru inculpati din dosarul lui Liviu Dragnea care si-au recunoscut vinovatia. Probele vor fi administrate in proces, iar dosarul acestora nu o sa fie separat de acest proces.

Liviu Dragnea, la ICCJ. Un nou termen in procesul in care seful PSD este acuzat de instigare la abuz in serviciu

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in.

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, audiata la Curtea Suprema

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu este audiata marti la Curtea Suprema in dosarul in care presedintele Senatului este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )