Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miliardarul Puiu Popoviciu, in fata magistratilor de la Curtea Suprema

Antena3 Antena3,
Miliardarul Puiu Popoviciu, in fata magistratilor de la Curtea Suprema

Miliardarul Puiu Popoviciu a ajuns marti dimineata in fata magistratilor de la Curtea Suprema, in dosarul Afacerea Baneasa. El este acuzat ca ar fi dobandit ilegal peste 200 de hectare de. continuă pe Antena3

Amanare in dosarul miliardarul Puiu Popoviciu

Miliardarul Puiu Popoviciu a ajuns marti dimineata in fata magistratilor de la Curtea Suprema, in dosarul Afacerea Baneasa. El este acuzat ca ar fi dobandit ilegal peste 200 de hectare de.

Dragnea nu a scapat de protestatari nici la iesirea de la Curtea Suprema: Sunteti infractor! E normal sa stea un infractor pe o functie publica? (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a prezentat marti la Curtea Suprema, acolo unde s-a judecat un nou termen in dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Cand a ajuns in fata.

VIDEO Defilarea VIP-urilor la Curtea Suprema

Vanzoleala mare marti la Curtea Suprema. Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si fostul vicepremier Gabriel Oprea au avut marti termene in procesele in care sunt judecati pentru coruptie.

Curtea Suprema: Liviu Dragnea nu va fi judecat separat

Curtea Suprema a respins cererile de judecata in procedura simplificata in cazul a patru inculpati din dosarul lui Liviu Dragnea care si-au recunoscut vinovatia. Probele vor fi administrate in proces, iar dosarul acestora nu o sa fie separat de acest proces.

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, audiata la Curtea Suprema

Fosta sotie a lui Calin Popescu Tariceanu este audiata marti la Curtea Suprema in dosarul in care presedintele Senatului este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Curtea Suprema a SUA refuza sa aprobe publicarea unui raport privind utilizarea torturii de catre CIA

Curtea Suprema a SUA a respins un recurs depus de puternica organizatie pentru apararea drepturilor omului ACLU The American Civil Liberties Union), care cerea publicarea completa a unui raport al Senatului pe tema utilizarii torturii de catre CIA.

Gabriel Oprea, din nou in fata magistratilor

Gabriel Oprea, fostul ministru al internelor, este asteptat asazi pentru a se prezenta in fata magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta trebuie sa dea socoteala in.

Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme judeca marti un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman. Presedintele PSD a ajuns la sediul institutiei in jurul orei 12.

Dragnea, intampinat la Curtea Suprema de protestatari cu cereri de demisie

Mai multi protestatari i-au cerut marti lui Liviu Dragnea demisia cand acesta a ajuns la sediul inaltei Curti pentru un nou termen in dosarul sau de coruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )