Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cutia milei dintr-o biserica din Baia Mare, pradata de hoti. Minorul a plecat cu 5000 lei

Adevărul Adevărul,
Cutia milei dintr-o biserica din Baia Mare, pradata de hoti. Minorul a plecat cu 5000 lei

Un minor din Baia Mare a pus pe jar autoritatile dupa ce a reusit sa dea mai multe spargeri. intr-unul din cazuri minorul a reusit sa intre intr-o biserica din municipiu de unde a plecat cu suma de 5000 lei, bani luati din cutia milei. continuă pe Adevărul

VIDEO Bataie in toata regula pe o strada din Baia Mare

Scene greu de imaginat in Baia Mare. O bataie generala s-a iscat in fata Casei de Cultura din municipiu, protagonistii fiind mai multi tineri care si-au impartit fara mila pumni si picioare.

Dezamagire in tabara HCM Baia Mare. A venit si prima infrangere

HCM Baia Mare a pierdut partida din a cincea etapa a Ligii Nationale feminine de handbal disputat impotriva echipei Corona Brasov, scor 29-28. Aceasta este prima infrangere suferita de handbalistele din Baia Mare in actuala editie de campionat.

Lucrarile europene pe Spitalul Judetean Baia Mare, finalizate inainte de Craciun. Restul lucrarilor, din 2015

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare va fi finalizat cu doar cateva zile inainte de Sarbatoarea Nasterii Domnului. Asta desi proiectul pe bani europeni trebuia finalizat inca din luna septembrie a acestui an. Nu a fost sa fie, astfel ca in acest moment noul termen avansat de autoritati este data de 19 decembrie.

Vise de primar: containere ingropate, in viitorul apropiat, in Baia Mare

In municipiul Baia Mare ar urma sa apara containrele ingropate, fiind o dorinta a actualei administratii de a nu mai vedea tomberoanele de gunoi devastate de rromi sau de oamenii strazii.

FOTO START LUCRARI 5 milioane de euro pentru centura ocolitoare a orasului Baia Mare

Start oficial, dupa multi ani de asteptare, la lucrarile de reabilitare si de modernizare a drumului de centura a municipiului Baia Mare. La start s-au aliniat primarul Catalin Chereches, prefectul Anton Rohian, dar si reprezentantii CNADR Cluj.

HCM Baia Mare vrea sa spele rusinea de la meciul cu Neptun Constanta. Vrea o victorie clara la Corona Brasov

HCM Baia Mare vrea sa spele rusinea meciului mai slab facut in etapa precedent impotriva Neptun Constanta cu o victorie in deplasare la Corona Brasov. Partida va avea loc in data de 17 septembrie si va conta pentru etapa a V-a a Ligii Nationale feminine de handbal.

FOTO Contrabanda cu tigari se face prin raul Tisa. Frontiera cu Ucraina, raiul contrabandistilor

Frontiera Romaniei cu Ucraina in zona Maramuresului este una din cele mai problematice din punct de vedere al contrabandei cu tigari. Aproape ca nu exista zi in an in care sa nu fie depistata vreo masina sau vreu contrabandist de tigari, tot tutunul ajungand pe piata neagra, mai exact in pietele din Baia Mare si Sighet.

Festivalul baloanelor cu aer cald din Maramures dispare

Festivalul baloanelor cu aer cald din Maramures va dispare. Editia din acest an a festivalului trebuia sa aiba loc la inceputul lunii octombrie, insa organizatorii au decis ca acest festival sa nu mai aiba loc din cauza lipsei banilor. Nici Consiliul Judetean si nici Primaria Baia Mare nu s-au aratat interesate de organizarea evenimentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )