Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cutremur in Italia. Mai multe cladiri s-au prabusit, oameni sunt prinsi sub daramaturi

Adevărul Adevărul,
Cutremur in Italia. Mai multe cladiri s-au prabusit, oameni sunt prinsi sub daramaturi

Italia a fost zguduita miercuri dimineata de cel mai puternic cutremur din ultimii sapte ani. Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut epicentrul in apropierea orasului Perugia, informeaza BBC si La Repubblica. continuă pe Adevărul

UPDATE: MAE: Nu sunt cetateni romani printre victimele cutremurului din Italia. Mai multe persoane au solicitat asistenta consulara

Niciun cetatean roman nu a solicitat asistenta consulara, pana in prezent, ca urmare a cutremurului de 6,2 grade pe Richter, care a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Cutremur in Italia: Cel putin sase morti, cladiri prabusite, oameni prinsi sub daramaturi

Italia a fost zguduita miercuri dimineata de cel mai puternic cutremur din ultimii sapte ani. Un seism cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut epicentrul in apropierea orasului Perugia, informeaza BBC si La Repubblica.

Inundatiile fac ravagii in Vrancea. Mai multe drumuri au fost inchise

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, transmite Adevarul. Apa rezultata din.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Inundatiile au provocat pagube mari in Vrancea. Apa a intrat in zeci de gospodarii si a distrus mai multe drumuri judetene si nationale

Ca urmare a fenomenelor meteorologice inregistrate in cursul nopti trecute, mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii.

Vantul si ploile au compromis mai multe gospodarii si terenuri agricole din Cantemir

Ploile torentiale cu grindina de duminica, 21 august, au lasat mai multe case fara acoperisuri, iar in unele localitati culturile agricole au fost distruse.

Perioadele din an in care au loc cele mai multe divorturi: motivul pentru care cuplurile aleg sa se desparta mai ales in timpul acestor doua luni

Cercetatorii de la Universitatea din Washington, SUA, au ajuns la o concluzie care pare surprinzatoare la prima vedere. Acestia au descoperit ca cea mai mare rata a divorturilor se inregistreaza, de regula, in lunile martie si august, analizand date din perioada 2001-2015.

Un manager le explica tinerilor de ce trebuie sa accepte un stagiu de practica neplatita, chiar daca dureaza mai multe luni

Chiar daca nu au experienta inca in campul muncii, multi absolventi stau pe ganduri cand li se ofera oportunitatea realizarii unui stagiu de practica intr-o companie si, de multe ori, aleg oferta in care sunt si platiti. Dragos Gheban, managing partner.

Furtuna puternica a facut prapad in Capitala. Mai multe strazi au fost inundate, iar traficul, ingreunat (FOTO, VIDEO)

O furtuna puternica a produs inundatii in Capitala, luni seara, si mai multi copaci au cazut pe carosabil sau pe autoturisme. Au fost inregistrate peste 20 de solicitari de interventii pentru.

Pompierii au descins in mai multe locatii. Ce au descoperit la unele sali de evenimente

Patru din cele sapte sali de evenimente controlate inopinat de pompieri nu aveau autorizatie de securitate la incendiu. Inspectia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Crisana al judetului Bihor a desfasurat cele sapte controale tematice, in contextul mai larg al unor controale de prevenire efectuate in perioada 16-19 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )