Libnet.ro
UNICEF

01:06

Furtuna puternica a facut prapad in Capitala. Mai multe strazi au fost inundate, iar traficul, ingreunat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Furtuna puternica a facut prapad in Capitala. Mai multe strazi au fost inundate, iar traficul, ingreunat (FOTO, VIDEO)

O furtuna puternica a produs inundatii in Capitala, luni seara, si mai multi copaci au cazut pe carosabil sau pe autoturisme. Au fost inregistrate peste 20 de solicitari de interventii pentru. continuă pe B1

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Vantul si ploile au compromis mai multe gospodarii si terenuri agricole din Cantemir

Ploile torentiale cu grindina de duminica, 21 august, au lasat mai multe case fara acoperisuri, iar in unele localitati culturile agricole au fost distruse.

Un tanar din Galati a facut prapad in urma lui! Barbatul s-a urcat nervos la volan si a provocat un accident mortal

Un barbat, in varsta de 28 de ani, din Galati, s-a urcat nervos la volan si a lovit in plin cu masina mai multi oameni care se aflau pe marginea soselei, potrivit Protv. in urma.

VIDEO Ploile si vijelia au facut ravagii in Capitala

Vremea rea a facut ravagii luni seara in Capitala. Pe strada Barbu Maracine si pe Bulevardul Basarabia au cazut copaci, in cartierul Berceni vantul a smuls un acoperis, iar mai multe cartiere au ramas fara curent electric.

Cod galben de furtuna pentru mai multe judete din Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru localitati din judetele Neamt, Bacau si Suceava, valabila pana la ora.

Ploaie torentiala in Bucuresti. Mai multe case au fost inundate

Zeci de gospodarii au fost afectate de poloaia torentiala de luni seara. Astfel, in Capitala, in interval de o ora, au fost inregistrate, la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, peste 20 de solicitari de interventii pentru extragerea apei acumulate in subsolurile locuintelor sau in curtile oamenilor.

Un manager le explica tinerilor de ce trebuie sa accepte un stagiu de practica neplatita, chiar daca dureaza mai multe luni

Chiar daca nu au experienta inca in campul muncii, multi absolventi stau pe ganduri cand li se ofera oportunitatea realizarii unui stagiu de practica intr-o companie si, de multe ori, aleg oferta in care sunt si platiti. Dragos Gheban, managing partner.

Pompierii au descins in mai multe locatii. Ce au descoperit la unele sali de evenimente

Patru din cele sapte sali de evenimente controlate inopinat de pompieri nu aveau autorizatie de securitate la incendiu. Inspectia de Prevenire a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Crisana al judetului Bihor a desfasurat cele sapte controale tematice, in contextul mai larg al unor controale de prevenire efectuate in perioada 16-19 august.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )