Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, pietele sale de baza

Adevărul Adevărul,
Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, pietele sale de baza

Constructorul auto Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, cele mai mari piete ale sale, unde inmatricularile producatorului de la Mioveni au consemnat scaderi de 7,5%, respectiv 7,6% in primul semestru al acestui an. continuă pe Adevărul

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

Culmea AROGANTEI la Kanye West. EU SUNT CEL MAI MARE ROCKSTAR AL PLANETEI

Oricine a ajuns la festivalul de la Glastonbury sau macar este conectat la internet a aflat ca celebrul ?) Kanye West s-a autoproclamat cel mai mare rockstar al planetei in viata. Indiferent ca.

Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook

In cadrul sesiunii de intrebari sustinute de Mark Zuckerberg, sefului Facebook i-a fost adresata o intrebare de catre cea mai stralucita minte din prezent. in cursul zilei de marti, fondatorul Facebook a sustinut una dintre sesiunile sale de intrebari, perioada in care orice persoana si orice pagina a avut ocazia de a interactiona direct cu [] Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

Serviciile de securitate britanice au desfasurat cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum

Serviciile de securitate britanice au efectuat marti, la Londra, cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum, la care au participat agenti de politie, militari si membri ai serviciilor de informatii, si in.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud a primt 10 milioane de euro de la Guvern

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri la Bistrita pentru a semna acordul de finantare pentru sprijinirea noii investitii pe care nemtii de la Leoni Wiring Systems o pregatesc in zona industriala a Bistritei. Guvernul Romanie sprijina investitia celor de la Leoni cu nu mai putin de 10 milioane de euro.

A fost incoronat cel mai urat caine din lume. Cum arata si ce poveste emotionanta are Quasi Modo

Un metis de pitt-bull cu ciobanesc olandez a fost incoronat cel mai urat caine din lume. Dincolo de infatisarea cu care a reusit sa convinga juriul, Quasi Modo are o poveste de viata impresionanta. A fost.

Salariile reale din Germania, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Salariile reale in Germania au inregistrat, in primul trimestru din 2015, cel mai ridicat ritm de crestere de la publicarea acestor date, in 2008, un nou indiciu al accelerarii redresarii celei mai mari economii europene, transmite Reuters, conform Agerpres.

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de.

Cel mai bun portar din Liga I mai sta doi ani in Romania. Decizie surprinzatoare luata de brazilianul Peterson Pecanha

Socotiot cel mai bun portar din Liga I, brazilianul Peterson Pecanha a avut numeroase oferte in aceasta pauza competitionala, dar a decis sa-si continue cariera in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )