Libnet.ro
UNICEF

06:00

Serviciile de securitate britanice au desfasurat cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum

B1 B1,
Serviciile de securitate britanice au desfasurat cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum

Serviciile de securitate britanice au efectuat marti, la Londra, cel mai mare exercitiu antiterorist de pana acum, la care au participat agenti de politie, militari si membri ai serviciilor de informatii, si in. continuă pe B1

Culmea AROGANTEI la Kanye West. EU SUNT CEL MAI MARE ROCKSTAR AL PLANETEI

Oricine a ajuns la festivalul de la Glastonbury sau macar este conectat la internet a aflat ca celebrul ?) Kanye West s-a autoproclamat cel mai mare rockstar al planetei in viata. Indiferent ca.

Euro ajunge la 4,4931 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Euro s-a apreciat luni cu 3,54 bani fata moneda nationala, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,4931 lei/euro, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate, pe fondul situatiei tensionate generate de anuntul referendumului din Grecia.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Porti Deschise la Alro Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei

Cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei, respectiv fabrica Alro din Slatina, se pregateste sa celebreze 50 de ani de la infiintare. Uzina care a dus capitala judetului Olt pe harta oraselor puternic industrializate din Europa isi deschide, luni 29 iunie, portile catre toti cei ce vor sa o viziteze. Autobuze vor fi puse gratis la dispozitia doritorilor.

FOTOGALERIE Imagini de la cel mai amplu exercitiu desfasurat de Fortele Speciale din Armata Romana impreuna cu militari americani, moldoveni si din alte tari europene

Timp de zece zile peste 1. 500 de militari din fortele speciale din Romania, Republica Moldova, Statele Unite, Bulgaria, Georgia, Grecia, Polonia si Turcia s-au antrenat in sud-estul Romaniei in cadrul exercitiului Rousofex 15. Militarii au participat la simulari de operatiuni strategice, asistenta militara, actiuni directe si contra-teroriste, unul dintre exercitiile tactice executate fiind in largul marii, la bordul platformei petroliere Gloria. Vezi imagini din cadrul exercitiilor.

Cultura si obiceiurile fascinante ale celtilor, dezvaluite printr-un festival desfasurat langa cea mai mare necropola celtica descoperita in Romania

Weekendul acesta, complexul balnear Baile Figa gazduieste un festival inedit, care vine sa dezvaluie cultura si obiceiurile fascinante ale celtilor, care au convietuit cu dacii pret de cel putin 150 de ani. Locatia nu a fost nici ea aleasa intamplator, in apropiere de Baile Figa si de Beclean descoperindu-se una dintre cele mai mari necropole celtice, cu peste 100 de morminte.

Creditarea in zona euro, in cea mai mare crestere din ultimii trei ani

Creditele acordate companiilor si gospodariilor din zona euro au inregistrat, in luna mai, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii trei ani, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a lansat masuri de relaxare cantitativa achizitii de active) in valoare de 1. 100 miliarde de euro, menite sa stimuleze cresterea economiei regiunii.

40.000 de oameni si 30 de tone de pietris. Bilantul primelor doua zile de Electric Castle, cel mai mare festival din tara

Peste 40. 000 de persoane au participat in primele doua zile la Festivalul Electric Castle, care se desfasoara in comuna Bontida, judetul Cluj, fanii avand parte nu doar de spectacol, ci si de ploi torentiale si noroi. Chiar dupa ce organizatorii au imprastiat peste 30 de tone de pietris si piatra, accesul fara cizme de guma in curtea castelului nu era recomandat.

Patricia de la Amadeus, la Barcelona alaturi de cel mai sexy barbat din lume

Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus a petrecut cateva zile de neuitat in Barcelona, acolo unde l-a intalnit pe cel mai sexy barbat din lume. Mai exact, Adam Levine de la Maroon 5! .

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )