Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia, cerere in scadere pe piata auto germana in primele patru luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia, cerere in scadere pe piata auto germana in primele patru luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au scazut cu 3,4% in primele patru luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 15. 162 unitati, intr-o piata in urcare cu 6,4%, la 1,049 milioane vehicule, potrivit datelor publicate. continuă pe Wall-Street Ro

inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele patru luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,8% in primele patru luni ale acestui an, la 35. 766 unitati, inregistrand cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al vanzarilor, in timp ce piata a inregistrat o crestere de 5,6%, la 648. 087 de unitati.

Dacia, probleme si in Germania, dupa Franta. inmatricularile au scazut cu 3,4% in primele patru luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au scazut cu 3,4% in primele patru luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 15. 162 unitati, intr-o piata in urcare cu 6,4%, la 1,049 milioane vehicule, potrivit datelor publicate de catre Biroul german de inmatriculari auto.

La zece ani distanta, primele patru luni din mandatele de presedinte ale lui Traian Basescu si Klaus Iohannis sunt aproape identice

La zece ani distanta, istoria se repeta, dar cu alti protagonisti. Primele patru luni din mandatele ultimilor doi presedinti, Traian Basescu 2005) si Klaus Iohannis 2015) sunt aproape identice in privinta.

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele patru luni

Daca a inregistrat cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al vanzarilor in Franta. Astfel, inmatricularile de autoturisme Dacia noi au scazut cu 9,8% in primele patru luni ale acestui an, la 35. 766 unitati, in timp ce piata a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )