Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia implineste 45 de ani: Istoria celui mai puternic brand romanesc in IMAGINI.

România Liberă România Liberă,
Dacia implineste 45 de ani: Istoria celui mai puternic brand romanesc in IMAGINI.

Dacia implineste astazi 45 de ani de existenta, dupa ce in 1968 iesea de pe portile uzinei de la Mioveni primul model, Dacia 1100. De-a lungul timpului Dacia a evoluat dintr-o marca nationala intr-una care starnea, la inceputul anilor 2000, un curent international foarte puternic. Totusi lucrurile ar fi stat complet diferit daca Ceausescu nu ar fi dat unda verde proiectului in 1966. Uzina de la Mioveni este una dintre cele mai mari ale grupului Renault si totodata inima procesului de fabricare . continuă pe România Liberă

Baba Rusalina implineste maine 104 ani. Este cel mai varstnic locuitor din judetul Gorj

Rusalina Guta, din satul Urechesti, comuna Dragutesti, va implini maine varsta de 104 ani. Este cel mai batran locuitor al Gorjului.

Peste 500 de elvetieni au stabilit recordul celui mai mare ansamblu de corn alpin

Un record spectaculos a fost inregistrat pe un platou muntos din Alpii Elvetieni, la peste 3. 000 de metri altitudine. 508 muzicieni amatori si profesionisti au stabilit recordul celui mai mare ansamblu de.

Constructia celui mai mare baraj din Romania de dupa Revolutie, la Azuga, vizata de investitori din Bavaria

Trei curtezani doresc sa construiasca la Azuga cel mai mare baraj pe un lac de acumulare, ridicat in Romania dupa Revolutie: Ministerul Apelor si Padurilor, Consiliul Judetean Prahova si un grup de investitori din Bavaria. Primele sondaje privind utilitatea barajului in zona, evaluat la peste 180 de milioane de euro, au fost facute in 1984.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )