Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dacia Sandero intra in forta pe piata britanica, cu preturi maxime sub ale celor mai chele Aveo si Polo

Hotnews Hotnews,
Dacia Sandero intra in forta pe piata britanica, cu preturi maxime sub ale celor mai chele Aveo si Polo

Dacia a anuntat ca noul Sandero este disponibil pe piata britanica la un pret de pornire de 5. 995 lire sub 7. 400 euro) cu TVA, iar varianta de top fara optionale costa 9. 795 lire 12. 000 euro) cu TVA, adica fix cat cel mai chel Ford Fiesta si cu cateva sute de lire mai putin fata de Chevrolet Aveo si Volkswagen Polo. Livrarile catre clientii britanici demareaza in ianuarie 2013. continuă pe Hotnews

Cea mai ieftina masina din Marea Britanie este Dacia Sandero

Dacia Sandero este cea mai accesibila masina din Marea Britanie. Modelul poate fi achizitionat la un pret de pornire de numai 5. 995 de lire.

Exporturile de Ford B-Max, peste cele ale Dacia Sandero si Dacia Logan in luna septembrie

Exporturile Ford B-Max in luna septembrie le-au depasit in luna septembrie pe cele ale Dacia Sandero si Dacia Logan, conform unui comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Exporturile de Ford B-Max le-au depasit pe cele ale Dacia Sandero si Dacia Logan

Ford B-Max a devenit in septembrie al doilea automobil de export al Romaniei, dupa Dacia Duster, depasind deci Dacia Sandero si Dacia Logan, reiese dintr-un comunicat de presa al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) din Romania. De la uzina Ford din Craiova au fost exportate in septembrie 7. 895 unitati B-Max.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )