Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dacian Ciolos, despre cazul Toba, suspectat de plagiat: Haideti sa nu anticipam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos, despre cazul Toba, suspectat de plagiat: Haideti sa nu anticipam

Premierul Dacian Ciolos a reamintit ca a solicitat ministrului Educatiei sa demareze cat mai repede posibil o analiza referitoare la acuzatiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Petre Toba, adaugand ca abia dupa ce va obtine un punct de vedere oficial asupra acestei chestiuni se va pronunta, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos, despre cazul Toba, suspectat de plagiat: Haideti sa nu anticipam

Premierul Dacian Ciolos a reamintit ca a solicitat ministrului Educatiei sa demareze cat mai repede posibil o analiza referitoare la acuzatiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Petre Toba, adaugand ca abia dupa ce va obtine un punct de vedere oficial asupra acestei chestiuni se va pronunta, transmit surse din presa.

Ce spune Dacian Ciolos despre cazul Toba

Premierul Dacian Ciolos a reamintit ca a solicitat ministrului Educatiei sa demareze cat mai repede posibil o analiza referitoare la acuzatiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Petre Toba,.

Dacian Ciolos, la Realitatea TV: Stim ca va fi dificil de tinut in frau bugetul pe 2016. Limita de deficit pe care ne-o propunem pentru 2016, sub 3%/ Nu exclud nicio masura fata de domnul Arafat

Dacian Ciolos este invitat joi seara la Realitatea TV. Premierul spune ca una din principalele tinte ale cabinetului sau va fi sa mentina un deficit sub 3% pentru 2016. Din punct de vedere al reformei administratiei, am fost suprins sa constat ca nu trebuie sa o luam de la zero. Sunt vreo 8-9 ministere in care s-a lucrat punctual. Vrem sa avem o structura supla, a declarat Ciolos. Ciolos, despre Arafat: Eu nu ma grabesc sa-l judec, dar ma pot pronunta daca o institutie a statului functioneaza bine sau nu. Nu exclud nicio masura. Ciolos: Ne propunem sa redeschidem din spitalele inchise, sa le modernizam si sa le dotam.

Vasile Dancu, despre oferta de a intra in Guvern: Nu sunt propunerea PSD. Nu am putut sa-l refuz pe Dacian Ciolos

Vicepremierul Vasile Dancu a povestit, la Realitatea TV, ca se cunoaste de foarte mult timp cu premierul Dacian Ciolos, pe care nu a putut sa-l refuze in momentul in care i-a propus sa faca parte din noul Guvern. Dancu a mai precizat ca nu a fost propunerea PSD.

Crin Antonescu: Dacian Ciolos trebuie sa-si asume preluarea sefiei PNL. Liberalii nu exista din punct de vedere politic in momentul de fata

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a afirmat, marti seara, intr-o interventie telefonica la RomaniaTV ca premierul dacian Ciolos ar trebui sa se implice in politica si sa preia PNL, o formatiune careia ii lipseste in prezent un lider.

Reactia Guvernului Ciolos, privind cazul lui Petre Toba: Vom vedea verdictul si vom avea si solutia

Decizia in cazul ministrului de Interne, Petre Toba, se va lua in consecinta, in cazul in care se va dovedi ca a plagiat, intrucat unul dintre obiectivele Guvernului Ciolos este acela al integritatii.

Petre Toba, suspectat ca si-a plagiat teza de doctorat

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a declarat, ieri, legat de acuzatiile aparute in presa potrivit carora ministrul de Interne, Petre Toba, si-ar fi plagiat teza de doctorat, ca, daca va fi un verdict de plagiat, nu poate fi decat o singura solutie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )