Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos va discuta cu Joe Biden despre oportunitatile energetice enorme din Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos va discuta cu Joe Biden despre oportunitatile energetice enorme din Marea Neagra

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica, pentru Mediafax, ca intrevederea pe care urmeaza sa o aiba marti cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, este o ocazie pentru a discuta oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre mai ales in privinta investitiilor si dezvoltarii infrastructurii. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, despre vizita in SUA: Este o ocazie pentru a discuta despre oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre

Premierul Dacian Ciolos incepe, duminica, o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii, in cadrul careia va avea intalniri cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri si membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

Premierul Dacian Ciolos, in vizita in SUA. Pe agenda, intalniri cu Joe Biden, secretarii pentru Agricultura, Comert si Energie dar si reprezentanti ai mediului de afaceri

Premierul Dacian Ciolos incepe duminica o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei se numara o intalnire cu vicepremierul american Joseph Biden, intalniri cu secretarul Agriculturii Tom Vilsack, cu secretarul Comertului Penny Pritzker si secretarul Energiei Ernest Moniz. De asemenea, Ciolos va avea intalniri cu repreentanti ai unor companii americane, dar si o intrevedere cu CEO-ul Ford Mark Fields.

Dacian Ciolos pleaca intr-o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos pleaca, duminica, in Statele Unite ale Americii, unde are programata o vizita de lucru si o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, prim-ministrul declarand, recent, ca obiectivul vizitei este legat de cooperarea celor doua state in domeniul economic.

Seful SRI si ambasadorul SUA discuta cu Dacian Ciolos la Guvern

Seful SRI Eduard Helvig si ambasadorul SUA Hans Klemm se afla, joi, la sediul Guvernului, unde discuta cu premierul Dacian Ciolos despre vizita sa in SUA, dar si despre informarile care vizeaza si produsele Hexi Pharma, informeaza .

Dacian Ciolos, in vizita de lucru in SUA: Principalul obiectiv al acestei vizite este unul legat de cooperarea in domeniul economic

Dacian Ciolos incepe duminica vizita de lucru in SUA si va sta pana pe 25 mai, unde se va intalni cu cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu.

Adrian Curaj, despre criticile lui Dacian Ciolos: Am facut ce trebuia sa fac si sunt convins ca am facut bine

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat vineri seara ca a facut ce trebuia sa faca' si ca este convins ca a facut bine. DeclaraTiile vin dupa ce premierul Dacian Ciolos a spus ca a fo.

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca.

Dacian Ciolos: Compania TAROM trebuie redresata

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, joi seara, la Realitatea TV, despre situatia de la compania TAROM. Astfel, seful Executivului considera ca acesta companie trebuie redresata si repozitionata pe piata.

Dacian Ciolos fuge de protestele profesorilor

Premierul Ciolos pleaca din Romania in ziua in care sindicatele din invatamant vor organiza un protest de amploare. Astfel, Dacian Ciolos are programata o vizita in.

Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, anunta un comunicat de presa al Guvernului, scrie agerpres. ro. Premierul Dacian.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )