Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dacian Ciolos fuge de protestele profesorilor

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos fuge de protestele profesorilor

Premierul Ciolos pleaca din Romania in ziua in care sindicatele din invatamant vor organiza un protest de amploare. Astfel, Dacian Ciolos are programata o vizita in. continuă pe Antena3

Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, anunta un comunicat de presa al Guvernului, scrie agerpres. ro. Premierul Dacian.

Vlad Voiculescu a fost propus oficial de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a trimis joi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii, potrivit unui comunicat al Guvernului. Premierul.

Adjunctul directorului CIA, in Romania: David Cohen s-a intalnit cu Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Un oficial CIA se afla in Romania. Adjunctul directorului Serviciului de Informatii, David Cohen, s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Potrivit Agerpres,.

Adrian Curaj, despre criticile lui Dacian Ciolos: Am facut ce trebuia sa fac si sunt convins ca am facut bine

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat vineri seara ca a facut ce trebuia sa faca' si ca este convins ca a facut bine. DeclaraTiile vin dupa ce premierul Dacian Ciolos a spus ca a fo.

Negocierile cu sindicatele din invatamant au esuat: Propunerea lui Dacian Ciolos pentru o crestere salariala medie de 10% din august 2017, refuzata. Proteste asteptate pe 1 iunie

Premierul Dacian Ciolos le-a propus sindicalistilor din invatamant o crestere salariala medie de 10% de la 1 august 2017, dar acestia au respins propunerea si au anuntat ca daca nici marti, cand vor avea loc alte negocieri, nu se va gasi o solutie acceptabila, marsul de protest va avea loc pe 1 iunie, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos, dupa ce i-a predat mandatul noului ministru al Sanatatii: Vom lua masuri pentru a evita contractele cu dedicatie si pentru un control al biocidelor

Premierul Dacian Ciolos a prezentat vineri, dupa ce i-a predat mandatul noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, masurile pe care Guvernul le va lua pentru a rezolva situatia infectiilor nosocomiale,.

Dacian Ciolos: Compania TAROM trebuie redresata

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, joi seara, la Realitatea TV, despre situatia de la compania TAROM. Astfel, seful Executivului considera ca acesta companie trebuie redresata si repozitionata pe piata.

Dacian Ciolos: EBU a primit asigurari ca Televiziunea Publica nu va fi inchisa

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca a dat asigurari conducerii European Broadcasting Television EBU) ca televiziunea nationala nu va fi inchisa si ca doreste sa se ajunga la o intelegere.

Dacian Ciolos: Nu o sa ma inscriu intr-un partid si nici nu o sa particip la alegeri pentru ca am promis

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca nu se va inscrie in niciun partid si nu va candida la alegerile parlamentare din toamna, informeaza Mediafax. Nu o sa ma inscriu.

Dacian Ciolos, despre primele sase luni de guvernare: Au fost interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut. As da Guvernului nota sapte, cu indulgenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca primele sase luni de guvernare i s-au parut interesante, dar mai grele decat a crezut, informeaza Agerpres. Totodata, seful Executivului a precizat ca, daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )