Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dacian Ciolos spulbera speculatiile privind o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos spulbera speculatiile privind o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Dacian Ciolos a afirmat, intr-o editie speciala la TVR, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare, insa ca ii incurajeaza sa intre in politica pe cei din echipa. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, precizari despre o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Dacian Ciolos a afirmat, intr-o editie speciala la TVR, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare, insa ca ii incurajeaza sa intre in politica pe cei din echipa.

Dacian Ciolos, vizita in Germania

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca saptamana viitoare va efectua o vizita cu profil economic in trei landuri germane, precizand ca presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu cancelarul german, Angela Merkel, in perioada urmatoare.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Dacian Ciolos, la bilantul a zece luni de guvernare: Chestiunea cu 0% absorbtie e o chestie populista. Ce inseamna zero absorbtie?

Premierul Dacian Ciolos a facut un scurt bilant al realizarilor si proiectelor guvernului tehnocrat, la implinirea a zece luni de guvernare, intr-o editie speciala a TVR. Cu toate acestea, Ciolos a.

Dacian Ciolos, critici la adresa Comisiei Europene: Raspunsul la criza migratiei a fost deficitar

Premierul Dacian Ciolos a criticat luni Uniunea Europeana pentru modul in care a gestionat criza migratiei, catalogand raspunsul comunitar drept deficitar. Mai mult, Ciolos a spus ca am pierdut ceva din coeziunea politica a procesului decizional si a atentionat ca esecul rezolvarii acestei crize risca sa adanceasca sentimentul de descurajare in sanul comunitatilor noastre.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, miercuri, ca nu se va inscrie intr-un partid si nu va candida la alegerile parlamentare. Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Dacian Ciolos a comentat, miercuri seara, la TVR, demisiile in masa de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, aratand ca nu a vazut inca justificarea acestor.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix in Constitutie pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )