Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dacian Ciolos, intalnire cu Joe Biden la Casa Alba: Am obtinut sprijunul SUA pentru intarirea cooperarii militare (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, intalnire cu Joe Biden la Casa Alba: Am obtinut sprijunul SUA pentru intarirea cooperarii militare (VIDEO)

Romania cere Statelor Unite intarirea cooperarii militare in Marea Neagra. Declaratiile au fost facute de premierul Dacian Ciolos dupa intalnirea pe care a avut-o la Washington cu. continuă pe B1

Dacian Ciolos va discuta cu Joe Biden despre oportunitatile energetice enorme din Marea Neagra

Premierul Dacian Ciolos a declarat duminica, pentru Mediafax, ca intrevederea pe care urmeaza sa o aiba marti cu vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, este o ocazie pentru a discuta oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre mai ales in privinta investitiilor si dezvoltarii infrastructurii.

Udrea il ataca pe Dacian Ciolos: Nu a inteles mesajul transmis de Casa Alba

Elena Udrea a scris, miercuri, pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul Dacian Ciolos nu a inteles mesajul transmis de Casa Alba, in contexul intalnirii pe care a avut-o la.

Dacian Ciolos s-a intalnit la Casa Alba cu vicepremierul SUA, Joe Biden

Intalnirea intre vicepresedintele american Joseph Biden si premierul Dacian Ciolos a inceput, marti, in jurul orei 13. 10 - ora locala 20. 10 - ora Romaniei), la Casa Alba,.

Premierul Ciolos discuta la Casa Alba cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden

A inceput intalnirea oficiala dintre premierul Dacian Ciolos si vicepresedintele SUA, Joe Biden. intalnirea are loc in Roosevelt Room, o sala din aripa de vest a Casei Albe.

Premierul Dacian Ciolos, in vizita in SUA. Pe agenda, intalniri cu Joe Biden, secretarii pentru Agricultura, Comert si Energie dar si reprezentanti ai mediului de afaceri

Premierul Dacian Ciolos incepe duminica o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei se numara o intalnire cu vicepremierul american Joseph Biden, intalniri cu secretarul Agriculturii Tom Vilsack, cu secretarul Comertului Penny Pritzker si secretarul Energiei Ernest Moniz. De asemenea, Ciolos va avea intalniri cu repreentanti ai unor companii americane, dar si o intrevedere cu CEO-ul Ford Mark Fields.

Dacian Ciolos pleaca intr-o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos pleaca, duminica, in Statele Unite ale Americii, unde are programata o vizita de lucru si o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, prim-ministrul declarand, recent, ca obiectivul vizitei este legat de cooperarea celor doua state in domeniul economic.

Dacian Ciolos se intalneste marti cu vicepresedintele american Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos se intalneste marti, in cea de-a treia zi a vizitei in Statele Unite ale Americii, cu vicepresedintele SUA Joe Biden.

Lupta anticoruptie nu a mai fost laudata de Casa Alba: Focalizarea, pe stat de drept si democratie

In comunicatul de presa remis de Casa Alba, vicepresedintele american Joe Biden a vorbit despre eforturile premierului Ciolos de a implementa reforme critice necesare guvernarii si statului de.

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele american Joseph Biden. Despre ce vor discuta

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele Statelor Unite Joseph Biden, in cadrul vizitei de patru zile pe care seful Executivului o efectueaza in SUA.

Dacian Ciolos, despre vizita in SUA: Este o ocazie pentru a discuta despre oportunitatile enorme oferite de Romania in regiunea Marii Negre

Premierul Dacian Ciolos incepe, duminica, o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii, in cadrul careia va avea intalniri cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri si membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )