Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Ciolos discuta la Casa Alba cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos discuta la Casa Alba cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden

A inceput intalnirea oficiala dintre premierul Dacian Ciolos si vicepresedintele SUA, Joe Biden. intalnirea are loc in Roosevelt Room, o sala din aripa de vest a Casei Albe. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos efectueaza o vizita de lucru in SUA

Premierul Dacian Ciolos incepe astazi o vizita de lucru de patru zile in Statele Unite ale Americii, in cadrul careia va avea intalniri cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, si alti oficiali americani, precum si cu reprezentanti ai mediului de afaceri si membri ai comunitatii romanesti din zona Washington.

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele american Joseph Biden. Despre ce vor discuta

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, marti, cu vicepresedintele Statelor Unite Joseph Biden, in cadrul vizitei de patru zile pe care seful Executivului o efectueaza in SUA.

Dacian Ciolos s-a intalnit la Casa Alba cu vicepremierul SUA, Joe Biden

Intalnirea intre vicepresedintele american Joseph Biden si premierul Dacian Ciolos a inceput, marti, in jurul orei 13. 10 - ora locala 20. 10 - ora Romaniei), la Casa Alba,.

Dacian Ciolos pleaca intr-o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos pleaca, duminica, in Statele Unite ale Americii, unde are programata o vizita de lucru si o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, prim-ministrul declarand, recent, ca obiectivul vizitei este legat de cooperarea celor doua state in domeniul economic.

Premierul Ciolos, lobby la conducerea companiei Ford sa extinda investitiile in Romania

Premierul Dacian Ciolos spera sa convinga conducerea companiei Ford sa investeasca in Romania nu numai in productie, ci si in cercetare si dezvoltare. Premierul s-a intalnit luni, la Centrul de cercetare-inovare al Ford Motor Company, cu 20 de romani angajati ai companiei americane, de care s-a declarat foarte mandru si carora le-a transmis ca ii asteapta si in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )