Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, la intalnirea svabilor de la Ulm: Avem nevoie de facut treaba nemteasca nu doar in Banat, ci si in alte parti din tara. Asa ca sunteti bineveniti

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, la intalnirea svabilor de la Ulm: Avem nevoie de facut treaba nemteasca nu doar in Banat, ci si in alte parti din tara. Asa ca sunteti bineveniti

Dacian Ciolos, primul ministru al Romaniei, a participat la intalnirea svabilor banateni de la Ulm Germania). Acesta a fost insotit si de Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania. continuă pe Adevărul

Daniel Constantin, apel de urgenta catre Dacian Ciolos: Este momentul sa o faca... Trebuie sa vedem ce s-a facut pana acum

Co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, a lansat un emsaj catre primul ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, in care acesta ii cere sa faca public evaluarea pe care a zis ca o va face.

Dacian Ciolos isi joaca mandatul

Criza Hexi Pharma a dus la demisia lui Achimas- Cadariu, un om de sistem, de la conducerea Ministerului Sanatatii. Dacian Ciolos a preluat pentru 45 de zile postul vacant. Are doua optiuni in plan imediat. Sa reformeze sistemul sau sa plece printr-o motiune de cenzura.

Suntem datori sa le spunem ca sunt oricand bineveniti acasa. Premierul Dacian Ciolos, mesaj catre sasii stabiliti in Germania (FOTO)

Dacian Ciolos se afla in vizita in Germania, acolo unde s-a intalnit cu membri ai comunitatilor sasilor din Ardeal. Premierul le-a transmis acestora ca guvernul va incerca.

Nu poti conduce tara pe Facebook. Nu exista armonizare intre ministri. Un fost demnitar din Guvernul de tehnocrati lanseaza acuzatii dure la adresa Executivului condus de Dacian Ciolos

Cabinetul Dacian Ciolos este aspru criticat chiar de unul dintre fostii membri ai cabinetului. Sub protectia anonimatului, acesta spune ca premierul sta prea mult pe Facebook, iar o tara nu poate fi condusa de pe.

Nu stiu ce face premierul, am vazut ca intreprinde ceva, o reactie intarziata. Tariceanu, critici la adresa lui Dacian Ciolos (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu il critica pe premierul Dacian Ciolos pentru reactia intarziata in scandalul dezinfectantilor diluati. Presedintele Senatului sustine si ca nu isi.

Premierul Dacian Ciolos, la sediul din Germania al companiei Premium Aerotec, investitor in industria aeronautica romaneasca

Delegatia guvernamentala condusa de Dacian Ciolos s-a deplasat sambata la Augsburg, unde a stat de vorba cu reprezentantii conducerii companiei aeronautice germane Premium Aerotec .

Dacian Ciolos, fanul lui Marian Godina. Premierul, despre textul politistului: Nici eu nu o puteam spune mai bine (VIDEO)

Premierului Dacian Ciolos i-a placut atat de mult un text scris de politistul Marian Godina incat nu s-a putut abtine sa il impartaseasca cu toti cei care il urmaresc pe pa.

Dacian Ciolos: Raportul Inspectiei Sanitare privind dezinfectantii, trimis la Parchet. Am primit informatii de la SRI (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, la ministerul Sanatatii, ca a decis trimiterea la Parchet a rezultatelor controlului Inspectiei Sanitare, in cazul problemei dezinfectantilor. Am avut.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden

Premierul Dacian Ciolos va face saptamana viitoare o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden, informeaza Mediafax, citand surse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )