Libnet.ro
UNICEF

09:15

Premierul Dacian Ciolos, la sediul din Germania al companiei Premium Aerotec, investitor in industria aeronautica romaneasca

România Liberă România Liberă,
Premierul Dacian Ciolos, la sediul din Germania al companiei Premium Aerotec, investitor in industria aeronautica romaneasca

Delegatia guvernamentala condusa de Dacian Ciolos s-a deplasat sambata la Augsburg, unde a stat de vorba cu reprezentantii conducerii companiei aeronautice germane Premium Aerotec . continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden

Premierul Dacian Ciolos va face saptamana viitoare o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden, informeaza Mediafax, citand surse.

Premierul Dacian Ciolos a primit rezultatele analizelor de laborator ale dezinfectantilor Hexi Pharma

Dacian Ciolos, cel care a preluat functia de ministru interimar al Sanatatii dupa demisia lui Patriciu Achimas-Cadariu, a primit astazi rezultatele de la ICECHIM privind cele 16 teste de concentratie care au fo.

Dacian Ciolos: Raportul Inspectiei Sanitare privind dezinfectantii, trimis la Parchet. Am primit informatii de la SRI (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, la ministerul Sanatatii, ca a decis trimiterea la Parchet a rezultatelor controlului Inspectiei Sanitare, in cazul problemei dezinfectantilor. Am avut.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Dacian Ciolos: Facilitatea de la Deveselu respecta pe deplin prevederile Cartei ONU si nu este indreptata impotriva cuiva anume, este un mijloc destinat exclusiv legitimei aparari

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca scutul antiracheta de la Deveselu este destinat exclusiv apararii legitime impotriva amenintarii cu rachete balistice si nu este indreptat impotriva.

Dacian Ciolos: Traim cu aceasta prejudecata

Premierul Dacian Ciolos s-a alaturat campaniei UN Women 'ELpentruEA/HeForShe' pentru a promova egalitatea de gen. 'Sentimentul meu este ca traim cu acesta prejudecata ca.

Dacian Ciolos, fanul lui Marian Godina. Premierul, despre textul politistului: Nici eu nu o puteam spune mai bine (VIDEO)

Premierului Dacian Ciolos i-a placut atat de mult un text scris de politistul Marian Godina incat nu s-a putut abtine sa il impartaseasca cu toti cei care il urmaresc pe pa.

Dacian Ciolos, la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu:in vecinatatea estica observam reinceperea conflictelor

Premierul Romaniei, Dacian, Ciolos, a declarat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu ca acesta e binevenit in contexul in care are loc aparitia de conflicte noi sau reineperea tensiunilor in cazul asa-ziselor conflicte inghetate.

Dacian Ciolos sustine egalitatea dintre femei si barbati: Manifestarea femeilor in societate va face echilibru (VIDEO)

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care transmite ca se alatura Campaniei UN Women ELpentruEA/ HeForShe, campanie care promoveaza egalitatea.

Companii de stat au fost folosite ca sinecuri

Companiile de stat au fost folosite de multe ori ca niste sinecuri pentru anumiti protejati ai unor lideri la nivel local sau la nivel central, dar a venit momentul ca acestea sa fie vazute ca o resursa nationala importanta, la fel cum este pamantul, a declarat premierul Dacian Ciolos, ieri, la Camera Deputatilor, dupa adoptarea Legii pentru aprobarea OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )