Libnet.ro
UNICEF

12:45

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden

B1 B1,
Premierul Dacian Ciolos va face o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden

Premierul Dacian Ciolos va face saptamana viitoare o vizita in SUA, unde se va intalni cu vicepresedintele american Joseph Biden, informeaza Mediafax, citand surse. continuă pe B1

Ciolos va merge in vizita in SUA, unde va fi primit de Joe Biden

Premierul Dacian Ciolos va efectua, saptamana viitoare, o vizita de lucru in SUA, unde va fi primit de vicepresedintele american Joe Biden.

Premierul Dacian Ciolos a primit rezultatele analizelor de laborator ale dezinfectantilor Hexi Pharma

Dacian Ciolos, cel care a preluat functia de ministru interimar al Sanatatii dupa demisia lui Patriciu Achimas-Cadariu, a primit astazi rezultatele de la ICECHIM privind cele 16 teste de concentratie care au fo.

Dacian Ciolos: Se vor face teste si la celelalte firme care livreaza dezinfectanti in Romania (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in zilele urmatoare vor fi facute teste si de la alte firme care livreaza dezinfectanti in Romania. Am trecut in revista in.

Dacian Ciolos face schimbari in Ministerul Sanatatii. Ce masuri au fost anuntate

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti seara, ca vor fi modificate mai multe acte normative, urmand sa fie emise ordine de ministru si HG-uri care sa vizeze partea de teste pe infectii nosocomiale, dar s.

Dacian Ciolos: Raportul Inspectiei Sanitare privind dezinfectantii, trimis la Parchet. Am primit informatii de la SRI (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri, la ministerul Sanatatii, ca a decis trimiterea la Parchet a rezultatelor controlului Inspectiei Sanitare, in cazul problemei dezinfectantilor. Am avut.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Dacian Ciolos: Facilitatea de la Deveselu respecta pe deplin prevederile Cartei ONU si nu este indreptata impotriva cuiva anume, este un mijloc destinat exclusiv legitimei aparari

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi ca scutul antiracheta de la Deveselu este destinat exclusiv apararii legitime impotriva amenintarii cu rachete balistice si nu este indreptat impotriva.

Dacian Ciolos: Traim cu aceasta prejudecata

Premierul Dacian Ciolos s-a alaturat campaniei UN Women 'ELpentruEA/HeForShe' pentru a promova egalitatea de gen. 'Sentimentul meu este ca traim cu acesta prejudecata ca.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Familia Regala: Transmit cele mai alese ganduri si cele mai calde sentimente (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a transmis pe pagina oficiala de Facebook un mesaj catre Familia Regala, cu ocazia Zilei Regelui. Transmit Familiei Regale, de sarbatoarea Coroanei Romane la 150 de ani, cele.

Dacian Ciolos: Important este acum sa nu blocam activitatea ministerului Sanatatii (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca in acest moment este important ca activitatea de la ministerul Sanatatii sa nu fie blocatia dupa demisia lui Patriuciu Anchimas-Cadariu de la conducerea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )