Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dacian Ciolos: Legislatia achizitiilor publice trebuie sa aiba ca scop eficienta, nu sa convina unora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos: Legislatia achizitiilor publice trebuie sa aiba ca scop eficienta, nu sa convina unora

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului fondurilor europene, Aura Raducu, sa propuna masuri de simplificare a procedurilor achizitiilor publice asa incat legislatia sa fie clara si transparenta, iar proiectele sa fie alese pe baza eficientei, si. continuă pe Wall-Street Ro

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si 'obiceiul' de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european, relateaza Agerpres.

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

Cristian Ghinea, consilier de stat pe afaceri europene: Cand Dacian Ciolos iti cere ceva, nu refuzi

Cristian Ghinea a anuntat, luni, pe Facebook, ca va fi consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului, dupa ce a acceptat propunerea facuta de premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos are un nou consilier: Cristian Ghinea. Ce atributii va avea

Politologul Cristian Ghinea va fi numit de premierul Dacian Ciolos consilier pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. Ghinea este liderulCentrului Roman de Politici Europene CRPE), unul dintre cele mai active ONG-uri din Romania in materie de politica externa.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )