Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, mesaj pe Facebook: Un 2016 bun si frumos!

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, mesaj pe Facebook: Un 2016 bun si frumos!

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Postarea premierului vine alaturi de cateva fotografii in care. continuă pe Antena3

Mesajul de Anul Nou al premierului Dacian Ciolos: Un 2016 bun si frumos! Ipostaze de familie cu membrii guvernului

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Premierul a postat totodata mai multe imagini cu membri cabinetului sau pe care le-a calificat ca fiind ipostaze mai de familie.

Premierului Dacian Ciolos le-a transmis pe Facebook romanilor La Multi Ani

Prim-ministrul Ciolos a transmis, joi, prin intermediul paginii sale de Facebook, felicitari cu ocazia noului an. El a preferat sa lase imaginile sa vorbeasca, aratand ca si-a dorit ipostaze mai de familie si optand pentru un mesaj scurt.

Dacian Ciolos anunta, cu cateva ore inainte de Anul Nou, cu cine vrea sa faca pace in 2016

Premierul Dacian Ciolos afirma, intr-un mesaj postat joi pe Facebook, ca isi propune sa organizeze o discutie cu oamenii din sport, la inceputul lui 2016, pentru a ajunge la un numitor comun dupa disputele.

FOTO. Dacian Ciolos le ureaza romanilor La Multi Ani! cu fotografii cu ministrii sai

Premierul Dacian Ciolos le-a urat romanilor La multi ani, pe Facebook, publicand fotografii alb-negru cu ministrii cabinetului sau.

Dacian Ciolos, pranz de lucru cu Angela Merkel pe 7 ianuarie 2016

Premierul Dacian Ciolos va avea pe data de 7 ianuarie o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, cu scopul de a intari relatiile bilaterale si de a clarifica obiectivele comune pe agenda europeana, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

Dacian Ciolos ii inchide usa-n nas lui Marian Dragulescu: E regretabila atitudinea. Discursul lui a degenerat

Premierul Dacian Ciolos a oferit prima reactie cu privire la acuzele lansate de Marian Dragulescu, referitoare la premierea componentelor nationalei de handbal feminin.

Cerem modernizarea drumului Brasov-Bacau. Moldovenii ii cer premierului Dacian Ciolos o sosea moderna intre Transilvania si Moldova, pana in 2018

Regiunea Moldovei, cea mai saraca din UE, nu va avea niciun kilometru de autostrada nici in urmatorii ani, potrivit Masterplanului General pentru Transport. Moldovenii, uitati de toate guvernele de dupa Revolutie, au inceput sa se revolte. A fost creat site-ul Moldova vrea autostrada iar vocile care cer ca o parte din bugetul tarii sa ajunga si in Moldova s-au inmultit. De cateva zile a fost postata o petitie, adresata lui Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos si sindromul tehnocratului

A evalua performanta unui guvern si a unui premier dupa numai o luna si jumatate de la instalare pare, pentru orice analist onest, cam neserios. A trage concluzii ferme si a pronunta sentinte drastice, iarasi, e mult prea devreme. A nu tine seama de contextul politic complicat indica rea credinta. Guvernul si primul ministru beneficiaza inca de o perioada de gratie. Dar, cu toata bunavointa, premierul Ciolos a produs si primele dezamagiri. In comportamentul sau am vazut deja germenii unui sindrom. L-am putea numi sindromul tehnocratului. Cum se manifesta el si ce anume il genereaza?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )