Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mesajul de Anul Nou al premierului Dacian Ciolos: Un 2016 bun si frumos! Ipostaze de familie cu membrii guvernului

Hotnews Hotnews,
 Mesajul de Anul Nou al premierului Dacian Ciolos: Un 2016 bun si frumos! Ipostaze de familie cu membrii guvernului

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Premierul a postat totodata mai multe imagini cu membri cabinetului sau pe care le-a calificat ca fiind ipostaze mai de familie. continuă pe Hotnews

Cerem modernizarea drumului Brasov-Bacau. Moldovenii ii cer premierului Dacian Ciolos o sosea moderna intre Transilvania si Moldova, pana in 2018

Regiunea Moldovei, cea mai saraca din UE, nu va avea niciun kilometru de autostrada nici in urmatorii ani, potrivit Masterplanului General pentru Transport. Moldovenii, uitati de toate guvernele de dupa Revolutie, au inceput sa se revolte. A fost creat site-ul Moldova vrea autostrada iar vocile care cer ca o parte din bugetul tarii sa ajunga si in Moldova s-au inmultit. De cateva zile a fost postata o petitie, adresata lui Dacian Ciolos.

Premierului Dacian Ciolos le-a transmis pe Facebook romanilor La Multi Ani

Prim-ministrul Ciolos a transmis, joi, prin intermediul paginii sale de Facebook, felicitari cu ocazia noului an. El a preferat sa lase imaginile sa vorbeasca, aratand ca si-a dorit ipostaze mai de familie si optand pentru un mesaj scurt.

Mesajul de Anul Nou al presedintelui chinez: China nu va fi absenta din afacerile internationale, in 2016

China nu trebuie sa fie absenta din afacerile internationale, a afirmat joi presedintele chinez Xi Jinping, cu prilejul mesajului adresat de Anul Nou. Lumea este atat de mare, provocarile atat de complicate, a subliniat liderul de la Beijing.

Consilierul premierului Dacian Ciolos, la Subiectiv. La nivel international, exista o dezbatere aprinsa asupra salariului minim

Domnul Dragos Paslaru, consilier al primului ministru, a prezentat in cadrul emisiunii Subiectiv argumentele care au stat la baza amanarii majorarii salariului minim. Dragos Paslaru a precizat ca, la nivel.

Programul hipermarketurilor si mall-urilor din Bucuresti de Anul Nou

Cei care mai au cumparaturi de facut in aceste zile si vor sa stie care este programul hipermarketurilor si mall-urilor de ANUL NOU si in primele zile ale anului 2016, trebuie sa stie ca pe 31 decembrie programul este mai scurt in magazinele mai multor retaileri, pe 1 ianuarie multi dintre retaileri vor inchide magazinele, existand si exceptii, respectiv Auchan din AFI Cotroceni si Cora din AFI Ploiesti fiind deschise si pe 1 ianuarie, informeaza Mediafax.

Dacian Ciolos, mesaj pe Facebook: Un 2016 bun si frumos!

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Postarea premierului vine alaturi de cateva fotografii in care.

Dacian Ciolos anunta, cu cateva ore inainte de Anul Nou, cu cine vrea sa faca pace in 2016

Premierul Dacian Ciolos afirma, intr-un mesaj postat joi pe Facebook, ca isi propune sa organizeze o discutie cu oamenii din sport, la inceputul lui 2016, pentru a ajunge la un numitor comun dupa disputele.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Privesc cu incredere spre 2016. Vreau ca schimbarile in bine sa capete contur

Presedintele Klaus Iohannis priveste cu incredere anul 2016, el afirmand, joi, in mesajul transmis cu ocazia Anului Nou, ca depinde numai de noi sa folosim oportunitatile pe care le avem pentru a progresa si.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Privesc cu incredere spre 2016; vreau ca schimbarile in bine sa capete contur si consistenta

Presedintele Klaus Iohannis le-a urat, romanilor, un 2016 bogat in impliniri si mai inalt in aspiratii, aratand ca 2015 a fost marcat de grele incercari, cu momente de cumpana si afirmand ca isi doreste ca in noul an schimbarile in bine sa fie tot mai vizibile.

Dacian Ciolos, pranz de lucru cu Angela Merkel pe 7 ianuarie 2016

Premierul Dacian Ciolos va avea pe data de 7 ianuarie o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, cu scopul de a intari relatiile bilaterale si de a clarifica obiectivele comune pe agenda europeana, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )