Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dacian Ciolos, pranz de lucru cu Angela Merkel pe 7 ianuarie 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos, pranz de lucru cu Angela Merkel pe 7 ianuarie 2016

Premierul Dacian Ciolos va avea pe data de 7 ianuarie o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, cu scopul de a intari relatiile bilaterale si de a clarifica obiectivele comune pe agenda europeana, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al. continuă pe Wall-Street Ro

Ciolos, pranz de lucru cu Merkel pe 7 ianuarie

Premierul Dacian Ciolos va avea pe data de 7 ianuarie 2016 o intalnire cu cancelarul german Angela Merkel, cu scopul de a intari relatiile bilaterale si de a clarifica obiectivele comune pe agenda europeana, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, potrivit unor surse din presa.

Premierul Ciolos se va intani cu Angela Merkel la Berlin

Premierul Dacian Ciolos va efectua pe data de 7 ianuarie o vizita oficiala la Berlin, context in care are programata o intalnire cu cancelarul Angela Merkel.

Angela Merkel: Imigrantii extracomunitari ofera avantaje economiei

Germania trebuie sa aiba o abordare unitara in privinta imigrantilor, afirma cancelarul Angela Merkel, oferind asigurari ca venirea masiva a extracomunitarilor ofera avantaje economiei germane si ca tara poate face fata valului de refugiati, informeaza.

Angela Merkel: Refugiatii sunt o sansa pentru Germania

Afluxul record de refugiati in Germania reprezinta o sansa, a afirmat cancelarul Angela Merkel in alocutiunea sa de Anul Nou, atragand atentia asupra celor care, plini de ura, vor sa ii excluda pe ceilalti, relateaza AFP si Agerpres.

Angela Merkel, personalitatea cea mai influenta a anului 2015, in opinia AFP

Cancelarul german Angela Merkel a fost personalitatea cea mai influenta sau marcanta a anului 2015, potrivit AFP, care pune astfel in lumina rolul central al sefei guvernului de la Berlin in criza migrantilor si.

Mesajul de Anul Nou al premierului Dacian Ciolos: Un 2016 bun si frumos! Ipostaze de familie cu membrii guvernului

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Premierul a postat totodata mai multe imagini cu membri cabinetului sau pe care le-a calificat ca fiind ipostaze mai de familie.

Dacian Ciolos, mesaj pe Facebook: Un 2016 bun si frumos!

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, La multi ani romanilor si un 2016 bun si frumos. Postarea premierului vine alaturi de cateva fotografii in care.

FOTO. Dacian Ciolos le ureaza romanilor La Multi Ani! cu fotografii cu ministrii sai

Premierul Dacian Ciolos le-a urat romanilor La multi ani, pe Facebook, publicand fotografii alb-negru cu ministrii cabinetului sau.

Dacian Ciolos anunta, cu cateva ore inainte de Anul Nou, cu cine vrea sa faca pace in 2016

Premierul Dacian Ciolos afirma, intr-un mesaj postat joi pe Facebook, ca isi propune sa organizeze o discutie cu oamenii din sport, la inceputul lui 2016, pentru a ajunge la un numitor comun dupa disputele.

Dacian Ciolos ii inchide usa-n nas lui Marian Dragulescu: E regretabila atitudinea. Discursul lui a degenerat

Premierul Dacian Ciolos a oferit prima reactie cu privire la acuzele lansate de Marian Dragulescu, referitoare la premierea componentelor nationalei de handbal feminin.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )