Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, previziune sumbra despre noul Guvern Orban

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, copresedinte al Aliantei USR PLUS, apreciaza mobilizarea parlamentarilor care au indepartat azi prin vot PSD de la resursele publice si au dat increderea lor Guvernului Orban, dar. continuă pe Antena3

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Dacian Ciolos: Andrei Caramitru nu ma reprezinta. Eu nu ma simt deloc responsabil de declaratiile pe care le face

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a declarat ca Andrei Caramitru, membru USR, nu il reprezinta, iar opiniile acestuia nu sunt si opiniile lui. intrebat, la Digi24, despre declaratiile tot mai deplasate ale.

Ultimele calcule ale lui Orban pentru noul guvern: Cred ca toata lumea intelege ca exista o necesitate absoluta

Ludovic Orban este optimist in privinta votului pentru noul guvern. Premierul desemnat face socotelile cu trei zile inaintea momentului decisiv din Parlament, iar cel putin in privinta cvorumului pare ca lucrurile sa fie rezolvate.

Gestul lui Dacian Ciolos, dupa ce a iesit din direct de la Digi 24. Niciodata nu e prea tarziu! FOTO

Dacian Ciolos a reactionat unei initiative care a fost subiect principal in presa in cursul zilei de ieri. Iata ce gest a facut acesta in urma scandalului pornit de Firea si continuat de Dana Budeanu vizavi de Spitalul construit de Daruieste Viata. Gestul lui Dacian Ciolos, dupa ce a iesit de la Digi 24 Dacian .

Raet Arafat ii raspunde lui Dacian Ciolos: DSU nu functioneaza la comanda omului suprem

Seful DSU Raed Arafat i-a explicat, sambata, fostului premier Dacian Ciolos ca nu a avut filmul aparut in ultima perioada cu interventia de la Colectiv si daca l-ar fi avut nu s-ar fi gandit sa il duca.

Raed Arafat ii raspunde lui Dacian Ciolos: DSU nu functioneaza la comanda omului suprem

Seful DSU Raed Arafat i-a explicat, sambata, fostului premier Dacian Ciolos ca nu a avut filmul aparut in ultima perioada cu interventia de la Colectiv si daca l-ar fi avut nu s-ar fi gandit sa il duca.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Ion Cristoiu, previziuni despre investirea Guvernului Orban: E o intelegere tacita intre fortele politice sa nu fie cvorum

Jurnalistul Ion Cristoiu, invitatul lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, a lansat mai multe ipoteze in jurul investirii noului Guvern Orban. Una dintre aceste ipoteze este lipsa de cvorum din.

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )