Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dacian Ciolos, reactie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat oficial referendumul pe Justitie

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, reactie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat oficial referendumul pe Justitie

Dacian Ciolos a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a declarat in mod oficial ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Fostul premier cheama deja romanii la vot, pentru a arata esecul. continuă pe Antena3

DACIAN CIOLOS: Pe 26 mai, avem ocazia sa aratam ca minciuna are picioare scurte

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, saluta initiativa presedintelui Klaus Iohannis a e organiza referendum pe justitie si sustine ca votul din 26 mai va arata ca minciuna are picioare scurte si romanii refuza sa traiasca in coruptie si degradare.

Dacian Ciolos: Pe 26 mai, avem ocazia sa aratam ca minciuna are picioare scurte si romanii refuza sa traiasca in coruptie si degradare

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, saluta initiativa presedintelui Klaus Iohannis de a organiza referendum pe justitie si sustine ca votul din 26 mai va arata ca minciuna are picioare scurte si romanii refuza sa traiasca in coruptie si degradare. Nu-i lasa sa scape. Hai la vot!, a scris Ciolos pe Facebook.

DACIAN CIOLOS: Fiecare europarlamentar USR-PLUS va deschide cate doua birouri in tara

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, ieri, la Zalau, ca toti cei care vor fi alesi europarlamentari pe listele Aliantei 2020 USR-PLUS va deschide cate doua birouri parlamentare in tara, pentru a explica cetatenilor romani ce se intampla in Parlamentul European.

Ciolos va discuta cu Iohannis despre un referendum pe tema Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a declarat, ieri, la Satu Mare, ca urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre un referendum pe tema Justitiei, el fiind de parere ca oamenii care au fost condamnati nu pot sa ocupe functii publice.

Presedintele PSD, reactie dupa ce Toader a vorbit despre demiterea sa: Nu mi-a zis ca are vreo intentie

Tudorel Toader a scris pe contul personal deFacebook ca exista viata si dupa ministeriat, Liviu Dragnea sustineca la ultima discutie cu ministrul Justitiei, acesta nu i-a spus si nici nu dat.

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai.

Presedintele Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, incepand cu ora 17. 00, declaratii de presa. Cel mai probabil, seful statului va prezenta concluziile consultarilor pe care le-a avut marti si miercuri cu reprezentantii societatii civile si ai asociatiilor de magistrati, consultari pe care le-a demarat in vederea organizarii referendumului privind justitia.

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentanti ai sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul.

Presedintele Iohannis are consultari astazi cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, de la ora 17. 00, consultari cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie.

Presedintele Iohannis: Alegerea primarilor trebuie sa se desfasoare in doua tururi. Le-ar oferi edililor mai multa legitimitate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca alegerile locale ar trebui sa se desfasoare in doua tururi de scrutin, pentru ca astfel edilii ar avea mai multa legitimitate in actiunile lor, astfel ca practica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )