Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentanti ai sistemului judiciar

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentanti ai sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul. continuă pe Antena3

intalnirea presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai sistemului judiciar s-a incheiat

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar s-a incheiat, astazi, la Palatul Cotroceni, dupa aproape o ora si jumatate de discutii.

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentantii magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar,.

Presedintele Iohannis si magistratii s-au intalnit la consultarile pe tema situatiei din sistemul judiciar

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar a inceput,.

Discutiile dintre Iohannis si magistrati privind sistemul judiciar au inceput

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar a inceput, miercuri, la Palatul Cotroceni.

PE TEMA REFERENDUMULUI PENTRU JUSTITIE: Consultarile presedintelui Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile au inceput

Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai societatii civile pe tema referendumului pentru justitie au inceput, astazi, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis are consultari astazi cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, de la ora 17. 00, consultari cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie.

Dancila revine: Anuntul privind mutarea ambasadei la Ierusalim a fost o opinie personala / As vrea sa am o discutie cu presedintele Iohannis

Disputa dintre Palate pe tema mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim continua, premierul Viorica Dancila sustinand, duminica seara, ca anuntul pe care l-a facut a fost o opinie personala. Precizarile sale vin dupa ce presedintele Klaus Iohannis a acuzat-o de totala ignoranta in domeniul politicii externe. Dancila anunta mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, dupa finalizarea analizei si in deplin consensReactia lui Iohannis dupa anuntul premierului: Demonstreaza totala sa ignoranta in domeniul politicii externe / Nu exista nicio decizie.

Presedintele Iohannis: Alegerea primarilor trebuie sa se desfasoare in doua tururi. Le-ar oferi edililor mai multa legitimitate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca alegerile locale ar trebui sa se desfasoare in doua tururi de scrutin, pentru ca astfel edilii ar avea mai multa legitimitate in actiunile lor, astfel ca practica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )