Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, incepand cu ora 17. 00, declaratii de presa. Cel mai probabil, seful statului va prezenta concluziile consultarilor pe care le-a avut marti si miercuri cu reprezentantii societatii civile si ai asociatiilor de magistrati, consultari pe care le-a demarat in vederea organizarii referendumului privind justitia. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea sustine declaratii de presa de la ora 18.00

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declaratii de presa, de la ora 18. 00, la Parlament, in contextul informatiilor din spatiul public privind adoptarea Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

Klaus Iohannis: Este cert, voi convoca referendum pentru 26 mai / Golaneala guvernului PSD a depasit orice limita

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va convoca referendum pentru justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, pentru ca asa nu se mai poate, iar golaneala guvernului PSD a depasit orice limite.

UPDATE Liviu Dragnea a semnat un protocol de sustinere cu PNTCD / Dragnea: Sunt intrebat din cand in cand daca am incredere ca va fi un proces corect. Nu am incredere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a semnat joi un protocol de colaborare cu PNTCD si partidul Ecologist, intr-o conferinta de presa in care a declarat ca nu crede ca ordonantele de urgenta pe legile Justitiei vor intra maine in sedinta de Guvern. Cu o ora in urma, presedintele Klaus Iohannis a anuntat convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare si a lansat un nou atac dur la adresa PSD, afirmand ca golaneala guvernului PSD a depasit orice limite. Si tot joi, cu cateva minute inainte de inceperea conferintei de presa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrisese pe Facebook ca exista viata si dupa ministeriat, pe fondul speculatiilor ca PSD i-ar putea retrage sprijinul politic daca nu promoveaza ordonantele.

Presedintele Iohannis are consultari astazi cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie

Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, de la ora 17. 00, consultari cu reprezentantii autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema referendumului pe justitie.

Presedintele Iohannis: Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai pentru ca asa nu se mai poate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca referendum pentru data de 26 mai.

Presedintele Iohannis si magistratii s-au intalnit la consultarile pe tema situatiei din sistemul judiciar

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar a inceput,.

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentanti ai sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul.

Presedintele Iohannis: Alegerea primarilor trebuie sa se desfasoare in doua tururi. Le-ar oferi edililor mai multa legitimitate

Presedintele Klaus Iohannis considera ca alegerile locale ar trebui sa se desfasoare in doua tururi de scrutin, pentru ca astfel edilii ar avea mai multa legitimitate in actiunile lor, astfel ca practica.

Presedintele Iohannis se intalneste cu reprezentantii magistratilor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentanti ai autoritatii judecatoresti si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor pe tema situatiei actuale din sistemul judiciar,.

Dacian Ciolos, reactie dupa ce presedintele Iohannis a anuntat oficial referendumul pe Justitie

Dacian Ciolos a avut o prima reactie dupa ce Iohannis a declarat in mod oficial ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Fostul premier cheama deja romanii la vot, pentru a arata esecul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )